| AdelaAde7 a întrebat:

Hey, s-a intamplat un lucru pe care eu nu prea il inteleg, e vroba de un baiat... vesnica problemahee hee. Intr-o seara "a intrat pe mine" pe facebook, am vorbit si era foarte interesat mi-a spus ca sunt frumoasa, am vorbit destul de mult si la un moment dat mi-a cerut numarul de telefon, i l-am dat deoarece si mie mi se parea (si inca mi se pare) frumusel. Am vorbit prin mesaje a fost totul ok. A doua zi m-a cautat iar si am vorbit foarte putin iar de atunci n-a mai dat nici un semn au trecut 2 zile deja. L-am vazut on si pe facebook dar nimic, care o fi problema oare? thinking

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Înțeleg, tipul îți cam place.
Dacă vrei să vorbești cu el, îl bagi în seamă. Simplu, nu?
Dacă aștepți să fii doar căutată, slabe șanse să se întâmple asta, iar tipul se va plictisi.

4 răspunsuri:
| dyav0litza a răspuns:

Poate asteapta sa il cauti tu sa nu zici ca ii insistent

| PhhEuValy a răspuns:

Poate nu e interesat de tine, poate are prietena si la prins vorbind cu tine, poate nu mai are mesaje si ia expirat optiunea la net big grin

| Eu24 a răspuns:

Baietii. ah? Nu.ti face probleme. nimeni nu ii intelege laughing

| Deborah54 a răspuns:

Eu cred ca acest baiat este fustangiu sau poate tu i-ai placut cu adevarat si nu vrea sa te raneasca de aceea nu mai vorbeste cu tine... Dar mai am inca o versiune posibil a pariat cu cineva ca va vorbi cu tine citeva zile apoi te va lasa si nu se va mai interesa de tine, dar in decursul acestor zile el chiar te-a indragint si nu vrea sa te raneasca spunind ca de la inceput a fost un simplu joc dar apoi te-a indragit cu adevarat.