| YoYo a întrebat:

Hey. S-au afisat astazi in ce licee am intrat noi, urmatori boboci. Problema este urmatoarea, am fost la 4 sutimi de a intra in liceul pe care il doream eu, fiind un economic iau eu am fost repartizat mai departe la un mate-info cu medie mai mica. Intrebarea mea este, pot sa ma mai mut? Dupa un semestru?, trebuie fac medie mai mare decat ultima din economic? Pot sa ma mut de la un mate-info la un economic? Trebuie sa dau o diferenta in bani? Se mai poate face ceva reclamatie, sau poate sa intru la acel economic cu o spaga? Imi doresc foarte mult sa intru acolo, iar acum visele mele sunt cam spulberate. Va rog un pic de ajutor mi-ar prinde foarte bine!

3 răspunsuri:
| ade291 a răspuns:

Mi se pare ca poti sa te muti acum, daca mai sunt locuri libere in clasa in care vrei. Nu sunt sigura daca poti, avand in vedere ca media ta este putin mai mica decat trebuie.
De asemenea, nu stiu daca te poti muta chiar la inceput, dar din semestrul 2 sigur vei putea.

| YoYo explică (pentru ade291):

Numai sunt locuri. Acel economic este cel mai bun din Bucuresti. Deci spui ca din al 2-lea semestru ma pot muta de la mate info la economic? trebuie sa dau vreun examen de economie sau ceva?

| ade291 a răspuns (pentru YoYo):

Avand in vedere ca esti clasa a9a, te poti muta in semestrul 2 cu siguranta. Nu stiu cum sta treaba cu profilul economic, asa ca nu iti pot spune exact daca trebuie sa dai vreun examen ceva. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti la liceul respectiv sa intrebati exact cum este cu examenul.