In locu` tau nu as lasa sa faca cineva misto de problema mea...
Mrg.
Eu spun sa fii sincer ii zici ori p mess ori fata in fata cum te simti u mai confortabil.
Fi sincer. ea daca te palce se asteapta sa zici u primul pentru ca ea e fata! ii spui vezi cum reactioneaza daca o sa fiti impreuna etc. insa daca va combinati un sfat : Respecta. i intimitatea!
Succes!
Sall andr3y...problema e ca aman2 sunteti timizi, si asta it's not good; incearca sa fi tu putin mai ''tupeist'' ca altfel s-ar putea s-o pierzi pe domn'soara oricum, vezi ce faci, mult succes...
PS: sa nu o dai in bara
Da, cred ca mi se intampla exact la fel cu un baiat , pai incearca si tu sa vorbesti mai mult cu ea, sa va apropiati mai mult, sa vorbiti despre filme, etc.Hai ca stiu ca poti, nu mai fi timid
Pai daca iti place asa mult invit-o la un suc si fa-ti curaj si spune-i ca o iubesti. altfel s-ar putea sa tio fure altcineva cu mai mult tupeu!
Incearca sa te apropii de ea(desi cel mai bine ar fi sa-i spui in fata pentru ca fetele apreciaza sinceritatea si le plac lucrurile astea) si sa-i fii cat mai de incredere, s-o cunosti pana ce vei pride curaj.
Succes