| Narcysa a întrebat:

Hey! Sall...sa va spun ceva: Luni se va muta de la alta clasa un baiat dragut, cu care sunt prietena, ne salutam si ne cunoastem destul de bine unul pe celalalt, insa suntem doar colegi si prieteni-in devenire laughing. Mie imi place de baiatul acesta si cred ca si el ma place.De exemplu pe mess mi-a zis:

1. Abia astept sa ne cunoastem mai bine

2.Eu i-am zis ca ma plictisesc apoi el a zis:Si eu ma plictiseam dar acum ca vorbesc cu tine nu mai sunt plictisit.happy

Deci am doua intrebari:Credeti ca ma place si el? si doi...Cum as putea sa ma fac remarcata astfel incat sa ma placa si mai mult, oare ce i-as putea zice sau ce gesturi sa fac?

Răspuns Câştigător
| curiozitatea a răspuns:

Te place tuuuhappy

Poi cand va veni la tine in clasa sa ii areti ca nu esti fraiera adica sa nu ii lasi pe ceilalti sa te faca de ras in fata lui.Si cand cineva se prosteste arata-i ca esti tare si zi "doaamne ce copiistraight face" si stay cu el in banca si radeti de fraieritongue
La un moment dat arata-i ca si tu esti interesatatongue
Funda?

3 răspunsuri:
| oneDisturbed a răspuns:

De ce nu il inviti undeva?
"Tu: Maine ma duc cu [colegi/prieteni(e)/etc] la [film/in parc/etc]..."
"El: tare/aha/etc"
"Tu: Auzi... nu vrei sa vii si tu?"
"El: ba da, si'asa nu am ce face" laughing

Good luck!

| Niros19 a răspuns:

Te place putin de la prima replica nu prea iti dai seama ca orice baiat asteapta sa cunoasca o fata dar de la a doua parca iti mai dai putin seama si nu trebuie sa faci mare lucru doar sa fi tu insati noroc!

| FuwafuwaNoKumo a răspuns:

El te place deja pentru ce esti. Nu cred ca are vreun rost sa mai faci ceva. Doar sa-i dai de inteles ca si tu il placi. Stai cu el in banca, radeti din orice. Te vei apropia de el mai repede decat iti vei da seama si va incepe, probabil, o poveste frumoasahappy.
Succeshappy.