anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey SALUT. Am 14 ani si cand vorbesc cu un baiat si ma intreaba cati ani am, uneori in gluma raspund „nu e dragut sa adresezi o asa intrebare„. E ok ca glumesc asa sa u ar trebui sa-i raspund direct?
P.S. nu ma jenez de varsta mea
P.PS. Si daca ma intreaba de ce nu se poate, cum ii raspund?
Cel mai bun sfat

4 răspunsuri:
| HTH a răspuns:

Depinde ce baiat te intreaba. De ce il intereseaza ce varsta ai? Daca nu vrei sa i-o spui, spune-i un simplu "nu".
Ce? Vrei sa educi comunitatea masculina, spunandu-le baietilor ca nu e politicos sa te intrebe asa ceva? ( intrebam retoric)

| BlackRose03 a răspuns:

„Nu e dragut sa adresezi o asa intrebare„.Nu pare o gluma prea reusita...adica,nu e ceva gresit sa ii spui varsta ta, de ce te-ai feri sa-i raspunzi?

Pai, depinde. Daca nu il cunosti de ce i-ai spune varsta ta? Poate dupa asta va vrea sa afle mai multe despre tine sau e rau intentionat.Il ignori daca e un necunoscut. Daca e vreun coleg sau o persoana cu care ai vrea sa faci cunostinta si l-ai mai vazut sau stii ca e un baiat ok, e in regula.Ii raspunzi direct.
"Am 14, tu?"

| christall a răspuns:

De obicei asta se intreaba cand esti la varsta mica. Nu e anormal si ar trebui sa n-ai probleme in ati spune varsta. La barbatii adulti nu e frumos sa intrebe o doamna cati ani are.

| DavidoffUser a răspuns:

" E ok ca glumesc asa? "
Da, e perfect in regula, poti si filtra in acelasi mod.
Totusi, baietii nu intreaba nicioadata fetele ce varsta au deoarece "e de prost gust", cei care o fac mai au de lucru si aici presupun ca poate vorbesti si cu baieti mai mari decat tine.
O mica paranteza. Daca pe viitor, un baiat peste 18 ani iti cere varsta, ar fi bine sa i-o impartasesti, pentru ca daca va indragostiti si se ajunge la sex, el poate face inchisoare daca afla autoritatile, pentru ca tu esti minora.

"Daca ma intreaba de ce nu se poate, cum ii raspund? "
Imi pare rau, nu ne cunoastem asa bine!
Esti cu recensamantul?
Daca vrei sa m-agati, fa-mi un compliment, nu-mi pune intrebari stupide.
Wow, esti persistent nu gluma.Sa-ti spun si ce mananc la pranz?
Nu vreau sa par rea, dar nu-mi fac placere asemenea intrebari.
Esti pe pilot automat?

Doar asta imi vin in minte acum, sper sa te ajute sa scapi de idioti.