| SarutDulce a întrebat:

Hey Salut...ce mai faceti?
Am o mica problema..cind ma duc la scoala de arte sau chiar la scoala..niste baieti tot ma urmaresc..si nu inteleg ce vor ei atita de la mine...mau saturat deja... dati-mi niste sfaturi.ce sa le spun baietilor ceia

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu vorbi tu cu băieții respectivi, lasă-l pe tatăl tău să se ocupe de ei. Îi spui să te supravegheze (de la o oarecare distanță), să nu dea de bănuit că sunteți împreună, iar ca părinte, va lua atitudine.

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Evită-i. Schimbă traseul, deci nu te mai duce pe același drum.

| SarutDulce explică (pentru floresdemayo):

Pai nu pot schimba traseul alt traseu nu-i si ei ma asteapta in orice zi si chiar ma urmaresc

| floresdemayo a răspuns (pentru SarutDulce):

Nu vorbi tu cu băieții respectivi, lasă-l pe tatăl tău să se ocupe de ei. Îi spui să te supravegheze (de la o oarecare distanță), să nu dea de bănuit că sunteți împreună, iar ca părinte, va lua atitudine.

| T0T a răspuns:

Ii intrebi pe ei, noi nu avem de unde sa stim.

| Enki a răspuns:

Nu le spune nimic, cel mai bine ii sa mergi pe alt drum si asigura-te ca nu te mai urmaresc.am o prietena care a patit cv asemanator, doar ca pe ea o urmarea un adult.a avut noroc ca a venit tatal meu sa o ajute ca daca nu ala o viola, deci ai grija ca mai sunt si deastia care urmaresc fete, stiu traseul pe care merge si dupa, intr-o zi cand o vede o prinde si apoi o violeaza

| SarutDulce explică (pentru Enki):

OMG..mai bine nici numi spuneai...deja ma tem foarte tare