anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey salut,credeți că sunt o persoana rea?:nu îmi place să bârfesc sau sa critic,ii pun pe alti pe primul loc, sunt respectuos.Am două părți una calma alta energica de acea la școală în pauza eram plin de energie și alți îmi spuneau ca sunt rău.Am ajuns să cred asta și să mă gândesc timp de 3 luni(pe parcursul verii). Sunt tânăr și vr sa mă distrez să-mi fac amintiri dar sa fiu și educat.Pareri?

Răspuns Câştigător
| FindMyName a răspuns:

Părerea mea este sa nu mai pui tot la suflet sau sa te iei după lume.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Foloseste-ti energia pentru a te distra alaturi de colegii tai, daca ti-au spus ca esti rau ai grija prin distractia ta sa nu faci glume sau gesturi care sa umileasca alte persoane, e mai sanatos sa radeti toti impreuna, fara a alege o persoana de care sa va bateti joc.

| Violleta2022 a răspuns:

Invata sa te potolesti si sa fii cuminte, ca distractia este acasa, pe strada, in curtea parintilor, la bunici, iar la scoala trebuei sa fii foarte cuminte si sa inveti, ca de aia mergi la scoala.

| Hyperion7 a răspuns:

Îți zic un lucru, lumii nu-i va conveni niciodată nimic.
Daca ești calm tot timpul vei fi considerat prost sau numai bun de dat bully, dacă ești energic ești considerat rău, daca ești vorbăreț ești gura spartă, daca ești tăcut ești ratat, daca ești gras ești butoi, ești slab, ești scheleton și așa mai departe.
Concluzia...Nu mai pune la suflet ceea ce îți zic alții, unii pur și simplu nu au curaj, sunt invidioși sau pur și simplu îți zic chestii nașpa doar sa te facă să te simți prost.

| Geass1 a răspuns:

Important nu e ce cred niște străini de pe net sau alții. Habar nu am cum ești, ce știu e că nu e nimic rău în a te distra, atât timp cât nu deranjezi pe nimeni în proces. E ok să fii energic. E mai bine să te pui pe primul loc, asta nu înseamnă nici să nu-i respecți pe ceilalți și nici să nu le validezi sentimentele.