| BlackPearl_4902 a întrebat:

Hey salut ofer funda la cine imi raspunde la o intrebare:Cum sa fac sa nu mai imi pasa de ce spun alti?

Răspuns Câştigător
| ioanaCUTU a răspuns:

Simplu nu-i baga in seama si daca nu poti nu-i nimic cand iti spun ei ceva dale replica dar daca te spun tu spune ca ei au inceput pa

2 răspunsuri:
| Irina_3405 a răspuns:

Pur si simplu impune-ti asta! Oamenii barfesc si spun lucruri neadevarate pe seama unora pentru ca aceia le permit! Nu trebuie sa te afecteze ceea ce spun unii, sau pentru inceput nu le arata ca te afecteaza.Fi indiferenta iar ei o sa se plictiseasca la un moment dat.Trebuie sa ai atitudine.Stai cu prietenii tai si persoanele care stiu adevarul despre tine sau cel putin, cand vor auzi un zvon te vor intreba(asta in cazul in care oamenii barfesc dar daca e vorba despre insulte sau chestii care iti sunt spuse in fata cu nesimtire trebuie sa stii cum sa reactionezi, la fel-indiferenta si dai putin peste nas:spune-i sa isi vada de viata lui si sa te lase in pace). Bafta happy

| Missdaydreaming a răspuns:

Evita sa petreci timp cu oameni care iti par guri rele si impune-ti sa ti-i consideri inferiori, la mine a functionatwinking