| xJennette a întrebat:

Hey,salut TPU! Am o intrebare:Cum sa faci sa te placa un baiat? cred ca oricine ar vrea sa stie si la fel si mii imi este interesant de a sti gandurile voastre despre asta!
P.S.Multumesc,anticipat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Armele unei femei in tentativa de a se face placuta/dorita/remarcata si in general apreciata de un barbat sunt :farmecul, personalitate, umorul, indrazneala, sarmul, privirea misterioasa sau limbajul corpului, insa trebuie sa stii da le folosesti in mod diferit in functie de situatia existenta la un moment dat. In general barbatilor nu le place vulgaritatea, le place ca femeile sa fie... femei. Este simplu sa fii asa: poarta fusta in loc de jeansi; in plus, cand ii intrebi daca prefera ca o femeie sa fie prea machiata, raspunsul este de cele mai multe ori negativ. Prin urmare, feminitatea unei femei este acceptata, dar nu si caricatura feminitatii.
Truc: Intotdeauna incearca sa sugerezi mai mult in loc sa dezvalui si nu te abtine/rusina sa priveste un barbat in ochi, dar nu-l fixa mai mult de cateva secunde. Daca vei fi mereu inspirata si spontana, viata ta sentimentala va iesi din rutina.Succes.

2 răspunsuri:
| Bibble a răspuns:

Fii tu insati, dar totusi incearca sa fii si draguta, nu sacaitoare si nu foarte baietoasa.

| daphne12 a răspuns:

Eu de exemplu incerc s afiu draguta cu el, il ajut, flirtez cate putinwinking