| Cristina77223 a întrebat:

Hey, salut TPU!
Am pus recent o poza pe Facebook si o prietena mi-a comentat cu,, prea frumoasa". Problema ar fi ca nu suntem foarte apropiate, de aceea nu stiu cum sa ii raspund.
Puteti sa imi dati vreo idee? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Beyou799 a răspuns:

Spune-i "esti prea draguta" si pune emoticoane cu inimioare

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

„cine vorbea" mi se pare destul de flatant laughing

| whatevernvm a răspuns:

Întrebarea ta ma face sa regret evoluția tehnologiei, iar faptul ca cineva cu un cretinism similar a dat răspunsul câștigător spune tot

| Clytia a răspuns:

"Semăn cu tine"

| litere123 a răspuns:

Un simplu "Mulțumesc frumos ❤" nu reprezintă ceva exagerat și ciudat. Baftă!

| claudiad a răspuns:

Nu inteleg cum poate fi asta o problema atat de mare incat sa te gandesti macar sa o intrebi aici. Astea sunt mai nou problemele existentiale ale generatiei din ziua de azi?laughing Ma gandesc ca esti mica, dar totusi. Nu ii pasa nimanui ce comentarii primesti, ce raspunzi si chestiile de genu. E o retea de socializare pentru numele lui Dumnezeu. Orice om normal raspunde cu "multumesc frumos" la un compliment si aia e, de ce copiii din ziua de azi pun atat accent pe treburile astea de parca fata aia se va comporta pe viitor cu tine in functie de cum ii raspunzi laughing n-ar trebui sa-ti pese, ar trebui sa ai alte prioritati, indiferent de varsta. N-am vrut sa par rea sau sa crezi ca ma iau de tine cu ceva, ma gandesc ca esti mica si stiu ca traim intr-o societate de rahat dar efectiv nu suport cand vad chestii de genu pentru ca reflecta oamenii din ziua de azi si problemele lor in viata. Adica reflecta faptul ca nu suntem o societate prea inteligenta si avem copii care se streseaza legat de cum raspund pe Facebook, din dorinta de a nu se face de ras printr-un anumit raspuns care ar putea fi motivul unui misto la scoala. Privesc eu prea in detaliu problema din pacate, dar chiar nu mi-a venit sa cred ca ai intrebat asta si ca nimeni in comentarii nu a zis nimic, de parca e ceva normal sa te stresezi pe tema asta.