| bibi38 a întrebat:

Hey, Salut TPU! Ce mai faceti?
Deci vreau sa va povestesc ceva dupa sa va pun intrebarea/intrebari legat e aceasta poveste. Deci sa incep :

Eu am o verisoara mai mare cu 4 ani ca mine si cand eram mai mici ne intelegeam foarte bine din cauza a ea se crede mai mare ca mine face misto. mai bine spus ma duce unde vrea si face ce vrea,. iar cand suntem in prajma unui baiat sau mai multi ma face sa par rea si ea sa para ca este cea mai buna si ca ii draguta cu ei, mereu sarbatoarea imi zice daca mergem la bar la noi acolo sunt baietii si cand sa ajungem sta u mine 10 min si dupa isi face drum cu baieti zice ca se duce sa cumpere ceva.,.iar cand ma cheama la ea cand este si baieti daca glumesc cu ea, face intra sa fel incat sa par rea adica introare gluma in toate modurile pana par eu rea cu ea si ea buna cu mine,. iar baieti imi zic de ce sunt asa de rea... Ea mereu face misto de mine, crede ca nu imi dau seama dar nu vreau sa ma cert cu ea pentru ca familia mea are nevoie de familia ei, in fine la capitolul asta e complicat, Mereu cand sunt cu ea nu imi cere parerea daca vreau sa merg intr-un ea are masina si o data mi-a zis ca sa stam in masina ca afara e frig si dupa a chemat un baiat si ei sau hotarat sa mearca in comuna fara sa ma intrebe si pe mine si multe alte chestii si mai rele sa zic asa ca cele spuse mai sus nu stiu daca ati inteles, nu stiu daca am explicat chiar asa bine.

Dar va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie cum sa fac sa o duc si pe ea de nas, si sa creada prin vorbe asa cu zambet sa creada ca chiar o plac? Adica cand ii zic o vorba la misto sa para ca glumesc cu ea? intelegeti. Dau o funda mare celui mai bun raspuns. nu va mai complicati sa scrieti ca sa fiu eu insumii ca degeaba dupa ce vad cuvantul nici nu mai citesc ce ati scris mai departe. asa ca degeaba va complicati pwwwwwwwwwwwwwppppppppppp

1 răspuns:
| sofstatics a răspuns:

Se crede "atotputernica " de fata cu tine. Vrea sa te faca de ras in asa cat sa pice ea bine. In fine, cu faza sa fii tu insuti, chiar nu merge, Dar daca o faci tu pe ea de ras, va fi mai naspa cu problemele de familie si etc. Oricum daca nu e asa important. Prinde curaj! Si la fiecare vorba de a ei, baga-te si tu "mai nepasatoare" gen"hahaha" nu stiu ce. Dar daca nu vrei sa pari rea fa fete mai dragute si etc, si zi ca nici macar nu ai facut aia s-au nu ai fost acolo. Etc. Sper sa te descurci. Si sa te fi ajutat. Succes.