| Stroeioana100 a întrebat:

Hey salut TPU! Daca are cineva numarul de telefon a lui Cristi Munteanu sau Vlad Munteanu va implor din tot sufletul sa imi spuneti si mie care este să il scrieti mai jos va implor inca odata sunt disperata dupa numerele astea mai ales a lui Cristi Munteanu il caut de 1 luna am mai spus asta de multe ori deci va rog cu toata inima sa imi scrieti mai jos numarul daca îl găsiti sau daca il aveti va implor (DAU FUNDA RASPUNSULUI CU NUMAR ADEVARAT) plsss vreau numarul lui Cristi sau Vlad...o seara buna!

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ok, deci ai o problema grava si asta e deja vizibil.
Sa zicem ca trecem peste. Tu chiar crezi ca e cineva aici care are numarul lor? Si daca-l are chiar crezi ca l-ar posta aici? Daca ei ar fi vrut sa faca public numarul lor cer mai probabil l-ai fi avut deja.
Asa ca sfatul meu, e ca mai bine nu mai spama aici cu aceasta intrebare absolut tampita, si du-te si spameaza la clipurile lor de pe Youtube in sectiunea de comentarii, acolo ai macar o sansa sa-ti vada postarea un cunoscut de al lor, sau chiar ei si sa faci rost de numarul de telefon mult dorit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca sunt vloggeri atat de importanti inseamna ca au destule canale de comunicatie online daca vrei sa ii contactezi

| FaraNumePls a răspuns:

Mă disperi