Nevoia asta de a ne inconjura de prieteni, cautand o companie fizica pentru a ne degaja de singuratea sufleteasca e atat de des intalnita
Cand nu ai din constiinta ta un prieten, tinzi sa cauti in oricine un prieten. Poate fi bine in sensul ca scapi de prejudecati inconjurandu-te de oameni diferiti.Insa in majoritatea cazurilor este de rau pentru ca acorzi incredere din prima si esti dezamagita. Oamenii fara prieteni nu sunt fericiti fericiti sunt aceea care nu simt nevoia unui prieten.As prefera sa stau de vorba cu un motan, o gaina sau chiar cu natura in sine decat cu un om.In afara faptului ca esti ascultat, conform parerii generale primesti sfaturi. Da, le primesti. Dar nu prin grai ci prin imagini.Motanul te invata ca e timp si pentru vanatoare dar si timp pentru odihna. Te invata ca doar pentru ca e diferit nu inseamna ca are ceva in minus fata de alte vietati, e si el o veriga a acestei lumi. Te invata sa "torci" in tine, sa judeci mult daca cuvintele tale ranesc. Te invata ca obiectivul nu e sa omori soarecele ci sa il prinzi. Te invata sa fi prudent; sa nu scoti ghiarele in fata oricarei muste. Te invata sa fi loial. Te invata ca atunci cand dormi sa fi treaz, in viata nimic nu e sigur pana si somnul te fura. Un om, un prieten te-ar invata vreodata atatea lucruri?
Da...chiar ai scris dar imi place sa raspund la intrebari de genul acesta . asa ca o sa iti spun parerea mea :
consider ca fata cea fitoasa nu te supara (s`a folosit de tine mai exact de aparatul tau ). Daca chiar vroia sa fiti prietene cred ca facea mai mult de atat
Si inca ceva. iti dai seama ce intentii are din ceea ce iti spune pe mes (adica daca discutia se invarte numai in jurul pozelor. atunci inseamna ca nu e chiar ok
misauratcuviata întreabă: