Sa-si aduca fiecare 5 obieste personale.si va asezati intr-un cerc va alege-ti fiecare un cuvant care va poate starnii amuzamentrul si pe rand fiecare incepe sa spuna ( de exemplu o fata alege harciog zic si eu ea spune harciogul meu este... urat trebuie sa aiba cuvantul meu sau a mea urmatorul copil isi alege cuvantul creier dar si ea va spune creierul meu este urat si urmatorul popaul meu este urat toto asa pana ce spun toti iar apoi cel ce a ales cuvantul creier face o prapozitie perzonala pe care o vor spune toti si tot asa pana ce spun toti o propozitie personala si pana ce spun toti propozitile tuturor dar inlocuiesc in propozitie cuvantul lor propriu)apoi toate obestele sunt acoperite cu o patura si sarbatorita(tu)alegi o provocare amuzanta (iti dau cateva in alt mesaj ca nu mai ajunge timpul) si dupa ce spui provocarea, bagi mana sub patura, fara sa vezi se cel care ii apartine obiectul va face provocarea daca nu vrea s-o faca... nu primeste obiectul.
Tot eu sunt, am venit cu provocari... sa se prefaca ca un caine si "sa faca pipi" la toate colturile camerei
sau alegi 2 obiecte la persoane diferite si le pui cu ochii legati sa-si faca mustasi una alteia cu ceva de scris.
sa pupe mana tuturar din camera
sa prinda cu fata la perete o foaie care o lasa sa capa altcineva ( ai inteles? daca nu spune-mi?)
sa faca o dedicatie de dragoste cuiva folosind cuvintele sosete ghiuveta si popa.
Pur si simplu fa-i sa se simta confortabili. Lasa-i sa se distreze in stilul lor! Organizea-za jocuri pentru virsta voastra, pune muzica, aranjeaza o masa delicioasa.