| Anne_3789 a întrebat:

Hey! Salut TPU. Stiu ca am mai pus odata intrebarea insa as brea, mai multe raspunsuri. sad

Deci, sunt noua pe aici si sper sa ma ajutati.

Acum catva timp am fost intr-o excursie si m-am intalnit cu o fata care a fost la mine in scoala (acum e la liceu). Eu o credeam foarte fitoasa dar spre surprinderea mea nu a fost deloc asa. Ba, chiar as putea spune ca a fost de treaba. [Numele ei: Aura]

Ma rog, deci la inceput nu prea am vorbit mult asa cu ea... de fapt nu prea am vorbit deloc cu ea. Dar ea era prietena foarte buna cu colega mea de camera [Dana], deci statea destul de des la noi in cabana.

Eu, la inceput nu cunosteam pe nimeni. Si nu prea vorbesc eu asa mult

Intr-o zi am facut poze cu camera mea. As putea spune ca erau destul de multe.

Colega mea de camera nu prea era asa de treaba. Adica cand mai erau si alte peroane devenea fitoasa. Si nu prea stateam eu cu ea.

Dar odata, ea era cu Aura si m-am apropiat iar ea i-a spus la ureche: "A venit Ana". A spus destul de tare incat sa o pot auzi. M-am simtit oribil. Am mai stat 2, 3 minute cu ele si am plecat.

Iar la intoarcere, in autocar Aura mi-a cerut id-ul. Ma bucurasem pentru ca era de treaba si nu stiu, simt ca ea m-ar intelege [E o poveste complicata tot ce pot spune este ca avem acelasi trecut, adica, ma rog intelegeti voi. Unele lucruri rele prin care eu am trecut, a trecut si ea. Nu ma intrebati de unde stiu, pentru ca si asta e o poveste complicata. Cert e ca...stiu. Si cum ea este un pic mai mare cred ca ar putea sa imi dea niste sfaturi pe care nu prea pot sa le cer nimanui. ] Asa. deci dupa ce mi-a cerut id-ul, colega mea [Dana] i-a zis: "Lasa ca ti-l dau eu".

Iar ea a spus: "Nu. Pentru ca vreau sa fiu sigura ca o sa am pozele"

Deci, eu mi-am dat seama ca mi-a cerut id-ul doar ca sa ii pot da acele poze pe care le-am facut.

Voi ce credeti?

Ea este destul de diferita de mine, dar credeti ca ar fi bine sa ma imprietenesc cu ea? Si daca da, cum? Am doar id-ul ei. Si nu prea ne vedem. Adica nu ne vedem deloc. Liceul ei este departe de scoala mea, iar ea invata dimineata si eu dupa amiaza. In weekenduri nu prea sunt prin oras, deci...

Cred ca am scris o gramada aici. Sper sa primesc cat mai multe raspunsuri. Si daca imi spuneti cum sa va dau fundita, o sa va dau!

Byee! *hugs*

Răspuns Câştigător
| Nikkiyori a răspuns:

Eu cred ca primul lucru pe care trebuie sa faci e sa o cunosti mai bine, sa vezi ce lucruri ii plac ei si daca gasesti ceva ce aveti in comun poate poti sa iti fie prietena, dar sa fi si atenta uneori prietenele pot sa se si tradeze!
Sfatul meu e sa o cunosti mai bine de atat sa vezi cine e cu adevarat, apoi poti sa decizi daca vrei sa fi prietena cu ea sau nu!

2 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

E cam complicat, dar te-as sfatui sa nu vorbesti cu ea, daca ti-a cerut id-ul doar pentru poze, pe urma te vei simti prost, folosita.Mai bine da-i pace, dar daca tu chiar tii sa fiti prietene adevarate, n-ai decat sa-i dai id-ul.

| chupachups1234 a răspuns:

Pai cred ca Nikkiyori a zis foarte bine. Vroiam doar sa-ti zic cum sa dai fundita. Deci cand te uiti la raspunsuri in dreptul fiecarui raspuns este fundita in alb si negru. cand pui mouse-ul pe ea se face portocalie. Alegi raspunsul carevrei sa il dai castigator si apesi pe fundita din dreptul raspunsului respectiv. Iti apare o caseta in care te intreaba daca sigur vrei sa dai raspunsul castigator, dai da si gata. happy