Eu cred ca primul lucru pe care trebuie sa faci e sa o cunosti mai bine, sa vezi ce lucruri ii plac ei si daca gasesti ceva ce aveti in comun poate poti sa iti fie prietena, dar sa fi si atenta uneori prietenele pot sa se si tradeze!
Sfatul meu e sa o cunosti mai bine de atat sa vezi cine e cu adevarat, apoi poti sa decizi daca vrei sa fi prietena cu ea sau nu!
E cam complicat, dar te-as sfatui sa nu vorbesti cu ea, daca ti-a cerut id-ul doar pentru poze, pe urma te vei simti prost, folosita.Mai bine da-i pace, dar daca tu chiar tii sa fiti prietene adevarate, n-ai decat sa-i dai id-ul.
Pai cred ca Nikkiyori a zis foarte bine. Vroiam doar sa-ti zic cum sa dai fundita. Deci cand te uiti la raspunsuri in dreptul fiecarui raspuns este fundita in alb si negru. cand pui mouse-ul pe ea se face portocalie. Alegi raspunsul carevrei sa il dai castigator si apesi pe fundita din dreptul raspunsului respectiv. Iti apare o caseta in care te intreaba daca sigur vrei sa dai raspunsul castigator, dai da si gata.