| Madalyn a întrebat:

Hey, salutare!
Nici nu stiu cum sa incep. Treaba sta cam asa, de un timp de vreme nu prea mai am prieteni cu care sa ies la o bere, la un fotbal, etc. Majoritatea celor cu care ma intelegeam sunt iesiti in afara, prin alte tari, iar eu am ramas si fara prietena si fara prieteni.
Sa ies prin oras si sa intreb lumea pe strada daca vrea sa mi se alature la o bere n`are rost, or sa ma mai creada si nebun straight face
Deci, profit de ocazie si intreb daca este cineva din Roman, fata, baiat care nu are cu cine schimba o vorba, indiferent de varsta dar de preferat peste 16 ani ca sa am si eu cu cine sa ma inteleg happy eu am 20 apropo.
Deci, daca este cineva, sa lase un id aici sau pe privat si tinem legaturawinking

1 răspuns:
| sabin89 a răspuns:

Daca nu gasesti pe nimeni aici pe site, incearca acolo in anturajul in care te invarti sa gasesti un tovaras. Presupun ca lucrezi undeva sau mergi la o scoala. Deci intre colegii de munca sau de scoala se pot usor lega prietenii. Daca momentan nu esti nici la scoala, nici la lucru, atunci asta ar trebui sa fie primul tau obiectiv: sa te incadrezi undeva (scoala sau lucru). Parerea mea.