In primul rand daca are prietena, sa nu cumva sa-i spui ca-l placi. Pt ca nu e ca in filme. ca cel caruia ii spui sa fie in al 9-lea cer cand aude. Sa stii iti spun sincer ca nu ai multe variante, adica daca el o place pe fata aia si daca tu spui ca nu va suportati, inseamna ca voi doua aveti caractere diferite si lui ii place mai mult caracterul ei. In al 2-lea rand mie mi se pare ca relatii dintre 2 colegi nu sunt prea bune. Eu zic sa te comporti normal, sa nu il iei direct si cand ai putin timp, sa o faci sub forma de gluma, sau cand jucati adevar sau provocare sa-l intrebi doar ce parere are despre o relatie dintre o fata si un baiat din aceeasi clasa. Si doar atat sa nu il mai intrebi de fata aia sau de restul ca isi da seama si devine penibil, in plus daca afla si nu te place o sa incerce sa rada de tine spunand la toata lumea.
Daca crede ca ar merge o astfel de relatie te sfatuiesc sa ramai asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi pentru un baiat, el tb sa te accepte asa cum esti nu e nevoie sa "te injosesti", chiar daca stii sau nu fetele au mai multa putere de caracter si restul.
Timpul le va rezolva pe toate, daca simti ca te place incearca sa abordezi problema mai serios, insa daca vezi ca nu merge eu zic sa o lasi balta.
SUCCES SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!
Paii...De obicei privirile fetelor ii dau gata pe baieti daca nu ai incercat incerca. nimic de pierdut, priviri tandre si zambete dulci (tine mereu) apoi despre intratul in vorba gaseste un subiect pe care sa il aveti in comul poate muzica. nu stiu ceva.Cat despre prietena lui aici e mai greu depindede relatia lor durata si incredere etc.Intr-un final daca sfatul meu nu merge sau nici al celor'lalti utilizatori TPU eu zic sa ii spui cu adevarat ce simti chiar daca e gru macar va stii ca il placi si atunci va fi mai usor.Succes.Funda/Vot? Te Rog!
Buna !
Depinde ce fel de baiat e. Daca e mai "Golanash" o sa fie mai greu, iar daca e mai timid, o sa fie destul de usor!
1. Daca e golanash :
ei bine, aici e cam greu, golanashi se cred... "vedete" ca sa zic asa! Asa ca iti dau niste sfaturi : imbracate mai de "club", lasati parul desfacut, fi sexy, fii smechera, imprieteneste-te cu prietenii lui, eventual injura (dar nu pe el ), uitate la el cu privire de pisica sexy si rea, si la un momentdat, va uita de iubita lui! Crede-ma, la acest gen de fete se uita "golanasi"!
2. Daca e mai timid :
Aici, parerea mea, e usor! Trebiue sa stai pe langa el, sa te uiti intens la el, sa ii faci uneori complimente, sa fii draguta! nu stiu, aici nu prea stiu la capitolul "timid" ! Dar intr-un cuvant fi blanda!
Succes :*!
Cred ca glumesti mai bine am rabdare ca astia doi sa se desparta decat sa fac asa ceva.
SakuraRebeca întreabă: