| LoVeAnGeL96 a întrebat:

Hey! Scuzati categoria(chiar cred ca am ales gresit). Asa pai eu de ceva timp am inceput sa scriu si as vrea sa le pun pe un site, dar as vrea sa nu fiu singura care publica pe acest site. Daca este cineva care are incredere in ceea ce scrie sa lase un comment sau sa ma contacteze pe mail deny.roxy.p@gmail.com.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Din cate am inteles, ai scris ceva si vrei sa postezi pe-un site? Corect? Atunci foloseste wattpad. E foarte calumea site-ul.
O zi frumoasa!

1 răspuns:
| Mylen a răspuns:

Buna :) Ooo, am parte sa intalnesc o scriitoare in devenire? Asta e bine pentru ca si eu scriu :]]] Nu stiu daca asta e cel mai bun loc unde ai putea publica ceva. Nu am habar unde ai putea publica si cum, scuze sunt eu mai aeriana si noua pe aici deci =]]]

Nu stiu daca ai fi interesata, insa cauta pe internet "ficuri". Cu siguranta vei gasi multe forum-uri sau site-uri unde-ti vei putea posta povestile. Stiu cateva forum-uri foarte populare, unde este garantat ca vei avea peste cinci cititori ~asta daca povestea ta este captivanta~ dar si alte locuri unde se pune accent pe critica. Acum depinde ce loc vrei. Iti las aici un forum pe care-l frecventez si critica lasata este foarte constructiva.

http://fansasusaku.worldnaruto.com/forum ~chiar daca pare mai multe pentru fanii SasuSaku si promoveaza anime-ul Naruto, le sunt recunoscatoare pentru grupul de critici si pentru faptul ca m-au ajutat foarte mult. Acum pot spune ca sunt mandra de ceea ce scriu :) Sper ca te-am ajutat :hug: