Buna!
Din cate am inteles, ai scris ceva si vrei sa postezi pe-un site? Corect? Atunci foloseste wattpad. E foarte calumea site-ul.
O zi frumoasa!
Buna :) Ooo, am parte sa intalnesc o scriitoare in devenire? Asta e bine pentru ca si eu scriu :]]] Nu stiu daca asta e cel mai bun loc unde ai putea publica ceva. Nu am habar unde ai putea publica si cum, scuze sunt eu mai aeriana si noua pe aici deci =]]]
Nu stiu daca ai fi interesata, insa cauta pe internet "ficuri". Cu siguranta vei gasi multe forum-uri sau site-uri unde-ti vei putea posta povestile. Stiu cateva forum-uri foarte populare, unde este garantat ca vei avea peste cinci cititori ~asta daca povestea ta este captivanta~ dar si alte locuri unde se pune accent pe critica. Acum depinde ce loc vrei. Iti las aici un forum pe care-l frecventez si critica lasata este foarte constructiva.
http://fansasusaku.worldnaruto.com/forum ~chiar daca pare mai multe pentru fanii SasuSaku si promoveaza anime-ul Naruto, le sunt recunoscatoare pentru grupul de critici si pentru faptul ca m-au ajutat foarte mult. Acum pot spune ca sunt mandra de ceea ce scriu :) Sper ca te-am ajutat :hug:
VulpeaDinUmbra întreabă: