Din punctul meu de vedere cadourile costitisoare sunt mai putin apreciate decat cele create de tine insati. Eu personal i-as cumpara ceva iubitului meu [tot personalizate i-am luat si eu de ziua lui] dar mi s-ar parea prea putin. Asa ca as face ceva creat de mine. Poti scrie intr-un caiet toate emotiile pe care le-ai trait cu el, cum te-ai simtit cand l-ai cunoscut etc. Poti scrie 100 de motive pentru care esti acum langa el, poti sa-i faci ceva simplu la care nu s-ar fi asteptat. ceva care sa fie creat de tine. Sau sa-i duci un bilet misterios in care discuta "continutul" cu prietenul tau. iti pot da idei . "Cu ce drept imi deschizi filele, mai baiete? stai stai! Nu-mi tranti filele pe/in dulap asa cum fac toti. Eu nu sunt toti! sunt continutul acestui caiet. Sa-ti povestesc cum am ajuns la tine. Cineva m-a luat de pe dulap [eu credeam ca ma va trimite in calatoria maini-perete-pe parchet] si m-a trimis in calatoria dragostei. M-am intalnit cu iubita ta si mi-a gadilat cu un pix ca sa ma formeze. M-a trimis in misiunea de a-ti spune ca te iubeste pentru ca..., pentru ca... etc. " Poti scrie foarte mult, dar nu-ti pot detalia mai mult. Asa nu stiu daca iti surade ideea, nu stiu cat de mult ai inteles din ideea mea.
Multumesc mult, este ceva la care chiar nu m-as fi gandit... iti multumesc foarte mult! :*
Ii poti face o cana personalizata pe care sa scrii ce vrei tu sau sa pui o poza cu voi
Ii poti lua o jucarie mare de plus pe care sa scrie I love you, sau - daca le ai cu desenatul - poti sa va desenezi tu pe amandoi si sa scrii ceva gen "Nu te voi uita niciodata ", sau... ce vrei tu
Pa pa!
Buna! Cred ca in loc de toate flecuşteţele, mai bine i-ai face ceva special.De exemplu:poţi să chemi un fotograf, şi sa va faceti o fotosesie impreuna(purtind tricouri personalizate cu voi doi)..Sau poti sa ii daruiesti un album plin cu poze de-ale voastre.Nu stiu daca ti-au placut ideile mele, dar in orice caz-multa bafta!
Parerea mea este o perna cu poza voastra. Sau daca aveti unde, ar fi ok adica eu asa am primit de la iubi O CINA ROMANTICA cu petale de trandafiri o sticla de sampanie/vin rosu si tu imbracata cat mai senzual...bafta