| macydacy a întrebat:

Hey...sora mea mai mica ma tot bate la cap cu vergeturile e, este cu 2 ani mai mica adica are 14 ani si ea era foarte slaba si acum i-a venit ciclul in februarie si a avut niste probleme emotionale si s-a cam ingrasat adica are 54 de kilograme si in jur de 1.60 eu nu cred ca sunt vergeturi... din cate stiu eu vergeturile sunt albe, ale ei erau mov dar acum sunt rosii, cateodata mov, si are complexe ca s-a ingrasat si asa mai departe, nu este prea grasa doar la picioare are grasime si vergeturi cum trec vergeturile? chiar imi pare rau de ea! funda:*

Răspuns Câştigător
| Awndre a răspuns:

Vergeturile sunt rosii/visini prima data, cand apar, si daca are grija de ele se fac albe sau chiar dispar. Spune-i sa se maseze in fiecare zi dupa dus cu ulei de masline + scrub de cafea sau cu o crema hidratanta, sau una speciala pentru vergeturi. Sa maseze macar 10 minute zona aceea si sa faca sport. Sa aiba grija si la alimentatie sa nu mai puna pe ea:-)

1 răspuns:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Hei,sunt vergeturi,ale mele erau rosii, cand mov, dar acum sunt albe.
Si tot 14 ani am si eu :-s.
Vergeturile nu trec,sad,eu am pe picioare,am incercat cu creme pentru vergeturi, dar nu, nu au trecut.