| Cezzyyy a întrebat:

Hey! Sper sa nu ma injurati dar am chef sa rad un pic tongue. Mai intai sa sitit ca nu imi place de el sau ceva Byyak, doamne! In schimb imi plac 2 melodii asa care le da de la radio tongue.
1. Ce parere aveti despre Justin Bieber? Mie nu imi place asa de tare.Adica na, nu e urat sau ceva, dar faptul ca toate fetele de pe pamant sunt inebunite dupa el imi face greata, si in plus arata ca unu de 13 ani la 16 ani :O adica, am vazut si mai frumosi decat el.
2. Daca va place o melodie de la el, nu sa fiti disperati, doar asa...NORMAL.Mie imi plac 2 si ma sperie asta, deci vreau sa aflu daca e ceva normal sau ma transform intr-o...DE-A LUI.£$%%^ NICI NU POT PRONUNTA CUVANTUL ALAlaughing. deci spuneti-mi ca e ceva normal

Răspuns Câştigător
| ValyComan a răspuns:

Da e normal, deoarece nimeni nu îți interzice să nu asculți melodii de-ale lui Justin Bieber. E treaba ta ce cântăreți îți plac și ce nu. Stai liniștită în privința celora care râd de tine din cauză că ești o fană a lui Justin Bieber. Fiecare face ce vrea și ascultă ce vrea și ce-i place! Nu-i așa?

| Cezzyyy explică (pentru ValyComan):

Nu sunt o faca de a lui Justin Bioeber, am spus doar ca imi plac 2 melodii laughing eu il urasc...de asta sunt "speriata" laughing

3 răspunsuri:
| Zmady a răspuns:

E ceva normal sa-ti placa cateva melodii si mie imi plac 3 m3lodii (one time, baby, love me)si asta nu inseamna ca sunt nebuna dupa el laughing

| Cezzyyy explică:

Valycoman, eu nu sunt o faca de a lui Justin Bieber laughing Daca imi plac cateva melodii nu inseamna ca sunt moarta dupa el sau ceva...imi plac melodiile, nu de el tongue