| anamaria_8770 a întrebat:

Hey, sper sa nu radeti.am 13 ani si ma num anee mariee si uneori am o senzatie ciudata in vagin, parca bate ca o inima. si am un delfin mare aproape cat mine si in saut si ma urc pe el si incep sa ma frec de el ca de un baiat.de ce oare, si de ce nu pot rezista tentatiei daca vad o faza pasionala intr. un film? cum ma pot opri? fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Jasmine_5932 a răspuns:

Asta e ciudat.e ca un fel de masturbare, dar fara "degete in vagin". Nu stiu cum te poti opri, incearca sa te controlezi cat de cat. Masturbarea e ceva normal. Peste cativa ani, o sa ai un prieten cu care o sa poti intretine relatii sexuale si atunci probabil o sa scapi de nevoia de masturbare.

3 răspunsuri:
| Gaby119711 a răspuns:

Presupun ca e cam ciudat sa iti raspunda un baiat insa na mai bine decat nimic.Asta inseamna ca te exciti si simti nevoia de s'x. Faptul ca ai senzatia asta la vaze pasionale inseamna ca te exciti repede daca vrei sa te opresti prima data incearca prin vointa si daca chiar nu poti rezista incearca sa te gandesti la cosencinte adica cum ar fi daca in acel moment cineva s-ar holba la tine sau mai rau parintii tai trebuie sa iti induci o stare de vinovatie atunci nu-ti va mai veni cheful sa freci delfinul.Nu stiu daca o sa mearga dar ma rog succes.

| TRONGUY222 a răspuns:

WOW
al naibii delfin