| 13212003 a întrebat:

Hey, sper sa nu va plictisesc cu povestioara mea, si vreau doar sa ma ajutati, parerea voastra e cea mai importanta acum datorita faptului ca pers. din jurul meu nu stiu sa ma ajute.
Deci, eu am un iubit care e distant si rece de fata cu altii iar cu mine e dragut si dragastos, cu toate ca de fata cu altii nu prea recunoasta ca suntem impreuna dar pune mana pe fundul meu si alte locuri de fata cu oricine, prietena mea ii ia apararea mai mereu si el ei sau mereu vrea sa o chem pe afara cand ies cu el, cu toate ca amandoi imi neaga ca s-ar placea unul pe altul.Voi ce credeti? El isis bate joc? Prietena mea il place?
Vreau pareri sincere.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Ar putea sa se placa unul pe celalalt, cine stie ce este intre ei. Parerea mea e ca nu ar mai trebui sa iti pierzi timpul cu acest baiat. E ok sa mai iesiti si cu alte persoane pe afara dar atunci cand insista mereu sa vina si alta fata si mai ales atunci cand ascunde faptul ca sunteti impreuna, trebuie sa iti pui intrebari.

| munteanuionvictor a răspuns:

Bineînțeles că prietena ta îl place.

| Cris988 a răspuns:

Ce "iubit"! De ce ascunde că sunteți împreună? Îi e ruşine cu tine, are altă relație oficială sau vrea să pară liber şi disponibil pentru altele? Prietena ta nu îți e prietenă adevărată, eu cred că îl place, iubitul tău se cam joacă cu tine. Eu zic să te îndepărtezi de amândoi.