Faza cu urina e doar o ironie, nu un tratament pentru cosuri. Poti incerca cu zeama de lamaie(o aplici pe cosuri si o lasi sa actioneze cat mai mult), cu aspirina(zdrobesti 2-3 aspirine si amesteci cu putina apa. Aplici pasta pe cosuri si lasi sa actioneze1-2ore), ai putea incerca si cu usturoi. Daca nu obtii rezultatele dorite cu acestea(remediile naturale nu sunt intotdeauna eficiente), poti incerca Zineryt-ul, dar inainte de a-l folosi, consulta un dermatolog pentru a te asigura ca nu e nici-o problema daca-l folosesti(unele persoane sunt alergice la eritromicina sau au pielea foarte sensibila si in aceste cazuri poate face mai mult rau decat bine).
Didi, cum adica zeama de lamaie arde pielea? Eu ma dau cu zeama de lamaie pe toate fata, atit pentru cosuri cit si pentru pistrui si e totul ok.Si apropo, acum am un ten curat.
Mai poti folosi si zineryt, dar acesta e posibil sa nu-si faca efectul pentru ca depinde de la organism la organism.
Am incercat si cu aspirina, la mine nu si-a facut efectul.
De urina nu am auzit nimic.
Ca sa scapi de ele trebuie sa te speli pe fata dimineata si seara si atunci cand iti apare unul dati cu tinctura de propolis sa vezi cat de reppede dispare succes
Nu da cu lamaie)). iti arde pielea.. mi s-a intamplat si mie ) si mi-a trecut greeeeeeeeeeu
foloseste zyneriyt:* sparge cosurile te speli pe fata apoi dai ca zyneryt. o data dim o data seara. da' date in fiecare zi:*.
o sa-ti treaca.eu asta am folosit:X
Eu le sparg si apoi ma dau cu betadine, e foarte buna, e folosita si in operatii pentru ca cicatrizeaza si nu ramai cu semne
pa:*
Si sora mea are o problema cu cosurile.si se da cu o crema care se cheama NIDOFLOR.incearca si tu