Merg inceti inspir talent si strig in gura mare: "copia" n-are valoare!
Vine cate`o tarfa la mine si-mi zice cam asa :"Fata sa stii ca mie mi-ai placut dintodeauna" Sa moara mata?! Date`dracu`...Se vede dupa fata ta ca ai zambetu acru!
Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine...Dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare...
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul!
Suficient de matura sa stiu ce imi doresc,dar suficient de copila sa ma prefac ca nu'mi dau seama"
Incerc sa-mi ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie
Ce le tot pasa pe cine iubesc, cu cine vorbesc, de ce imi spun cum sa traiesc? E treaba MEA cum ma imbrac si doar a MEA cand ma dezbrac...cu cine, cum, unde si cat!
Zambesc cand se vad plang cand se cearta si indiferent de fapta ei se'mpaca si se iarta
Îmi e dor de tine.de căldura ta...în zilele când mă culcam cu tine... draga mea pijama
Noaptea am cosmaruri pentru ca ma gandesc la tine!
Iti place sa fi mangaiat? Sa fi atins si sa fi pipait? Si. Sa fi incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat? Ia AUTOBUZUL!
ThE uItI la mN invidioasa pHe sub Breton Dar eO ThE vAd Mai pierduta ca Un ApEL Pe telefon
Te Prefaci Ca Nu O Placi, Dar Tu Tot La Ea Tragi
cand totul iti merge prost
si lumea te barfeste
asculta glasul meu:
ZAMBESTE!=)
oricat ai fi de dulce
oricat ar fi de rea
tot se aude o barfa
de pe la vreo tarfa
ca sa-ti strice imaginea!
ai respectul meu
ai avut mult tupeu
sa'i spui '' bai frate asta sunt eu''
si cand ti se face dor de mine aduti aminte. m'ai lasat sa plec!
sper ca te'am ajutat >
Hey! Uite blogul meu cu statusuri si nu numai : http://cool-things-for-all.blogspot.com sper sa iti fie de folos;)
~ hai ca iti dau catevaa`.
~Viata e un vis Visul e totul Totul e nimic.
~Prieteni imi spun ca nu am facut bine ca am pierdut totul pentru tine`
~Cand te uiti in urma,te gandesti... Chiar daca a fost rau sau bine,acum zambesti
~Inspiratia vine atunci cand incepi sa spui "nu".Am invatat lectia,am invatat sa spun "pa" cand nu-mi convine ceva.
~Si daca-i fi un zmeu, as vrea sã fiu eu vântul, sã am grijã cã n-atingi niciodatã pãmântul.
~♥Te iubesc pentru că mă faci să fiu eu♥
~Iubim tot ce e Interzis :X... Si Uram tot ce e Admis !
~Nu esti primul care pleaca,dar esti primul care intr-o zi as vrea sa se intoarca
~Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare sau ploi...in orice razboi e mai usor in doi:X
~-Nu Ma Crezi In Stare? Nicio Problema.Nu Ma Cred Nici Eu...Dar Fereshthe`The De Ziua In Care`O Sa Prind Thupeu!
~Din bucurii si din tristeti, din tot ce-a fost sa nu regreti
~Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine
~#Am invatat sa am rabdare, ca totul îti iese atunci când nimeni nu te crede în stare
~#M.ai ranit. Nu.i nimic Am cazut. Ma ridic
~#Si daca data viitoare iti da sah mat, AdutSi aminte ca primul` joc tu l.ai castigat
~Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne
~Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
~M`ai vazut pe strada,eram atat de schimbata, exact cum ai zis ca n`o sa fiu niciodata
~M`ai lasat pe mine pentru ea :O N`am sa te iert in viata mea!
~Iti dai seama ca l-ai iubit numai dupa c l-ai pierdut...
~Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare
~Fii atent la piept ce strangi! Ca daca azi esti fericit, Maine s-ar putea sa plangi
~Ridica`ma sh spune`mi ca "va fi bine ". Ridica`ma sh spune`mi"Ma ai pe mine!"
~Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
~N`am iubit p nimeni cu atata dor... si de-a fost ceva... a fost trecator.
~maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc !
~ Ajung?
:* Fundaa? .
gyffy întreabă: