Solutii pe care le-am incercat si au dat rezultate: Skinoren (27 lei), Zineryth (30 lei), Retin-A (11 lei), Brevoxyl (30 lei), Isotrexin (33 lei) Pentru spalarea tenului iti recomand Sebamed si Bioderma O prietena a luat tablete Acneon (50lei) si i-a functionat. Toate le gasesti in farmacii
Plus bea multa apa, nu sucuri, mai ales acidulate! Si nu umbla cu mana pe fata.
Mancarea nu are mare legatura...mai ales daca esti la varsta la care cosurile apar!
sexul intra cat de cat in cerintele tale, si scapi de cosuri
si acum serios, incearca fucidin unguent, chiar da rezultate
Pay.ai dreptate...nu mai am incaredere nici eu in nici o crema... da'o sa-ti treaca...cica cei care au cand sunt mici nu vor avea cand vor mai creste...nu stiu cat e de adevarat... dar medicul de fam. mi-a zis sa-mi iau o apa tonik pentru curatare tenului si apoi sa ma dau cu o crema ...clean&clear gel e bun......
Bea multe lichide, evita sucurile acidulate, mancarurile grase, dulciurile. Consuma multe fructe bogate in vitamina C si A. Pe langa faptul ca vei avea un ten curat, te vei bucura si de un corp sanatos:*
Dupa cum stiu eu cosurile apar de la problemele cu sangele...cred ca ar fi mai bine sa consulti un doctor si sa iti faci careva analize