| Tiberiuss a întrebat:

Hey, stiu ca e cam exagerat, dar curiozitatea si nedumerirea ma face sa intreb. Nu ca nu am trecut prin din astea dar, cum fac ca o fata sa ma placa sau ceva de genu'. E destul de enervant ca nu stii cum sa impresionezi o fata in general si te pune pe ganduri sa nu faci vreo greseala. De aceea vreau sa fiu sigur pe mine si sa stiu ce vrea o fata sa ramana macar cu o impresie buna. Dau FUNDA, plus ca prin sfaturile voastre, ajutati si alti curiosi de pe aici happy P.S: Sa nu incepeti cu flori sau cu ciocolata ca deja devenim penibili.

5 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Prin gesturi simple. Simplitatea o sa ii atraga atentia cu siguranta. Incearca sa fii si romantic, incearca sa fii tu insati cu ea, fii sincer, nu fi crispat, si nu vad nimic penibil intr-un trandafirwinking

| SimonaSimona01 a răspuns:

Primul pas ar fi sa o faci sa aiba incredere in tine, trebuie sa o faci sa devina mai apropiata de tine si sa se simta in largul ei cand vorbeste cu tine.

| Stelistu2012 a răspuns:

Fa-o sa rada mult, sa zameasca mereu cand e cu tine, arata-i ca iti pasa de ea, fi langa ea cand are nevoie, si nu e nevoie de flori si ciocolata, alea is prostii.