Buna, nu suna ciudat deloc, am trecut si eu prin asta si din pacate sa adeverit.
Insa, nu vreau sa te ingrijorez, poate fata respectiva nu vorbeste cu el asa des precum crezi tu, poate e doar o simpla prietenie. Ia fiindu-ti prietena cea mai buna, ar trebui sa ai curajul sa o intrebi ce legatura are cu el. Din cate am inteles, ea stie ca tu il placi, asa ca aici greseste si ea, ar trebui sa o lase mai usor. Spune-i clar si sincer ca il placi, ca te deranjeaza ca vorbeste cu el, e ceva normal. Poate ea are sa-ti dea cateva explicatii, pe care tu le considerai "grave", nestiind despre ce era vorba... si asta din vina geloziei. Oricum, daca tu consideri ca baiatul nu te baga in seama, iar ea nu are legatura cu el... sfatul meu este sa nu strici prieteniai dintre voi doua! Nu se merita. Sper sa actionezi cat mai repede si cat mai corect. Totutsi, "nu face din fericirea ta tristetea altora".
Numai bine draga mea, sper sa nu se strice prietenia dintre voi doua.
Crede'ma ca am trecut si eu prin asta si inca mai trec.dar te sfatuiesc sa te interesezi ce vorbeste prietena ta cu el..si asigura'te ca nu are mai multe sanse ca tine pentru ca e posibil sa ti'l fure din ce ai scris tu . si incearca sa vorbesti si tu mai mult cu el, sa ii zambesti dar daca nu merge incearca sa il faci gelos cu altcineva.
Daca nu merge nici asa prefa'te ca esti trista in preajma lui si atrage'l de partea ta sau faza cand cazi "accidental" in bratele lui
Succes! :* daca mai ai intrebari cauta'ma.te ajut cu mare placere
Daca "il fura", nu-i nimic! Roata se intoarce.
Si in plus, aia nu a fost niciodata o prietena adevarata! Stai linistit, ce-i iei tu lui altu, ti se va lua si tie .
Doamne fereste sa se intample asa, insa daca se intampla ea trebuie sa fie puternica, iar in tot raul exista si un bine, faptul ca isi da seama de cine este langa ea.
Allyutsa, cat despre tine imi pare rau ca inca treci prin asta, stiu cum te simti. Insa tot raul spre bine!
va multumesc mult pentru sfaturi ...ai dreptate, inainte nu credeam nici eu, dar chiar ca o prietena adevarata nu exista...
Nu-ti face griji, de aceea suntem noi aici .
Daca e ceva... stii cum sa dai de mine.