Bună. Îmi pare rău pentru experientele pe care le ai avut.
Greutatea ta "normala" pentru înălțimea ta poate ajunge și la 68 de kilograme. O greutate mai mare de 68 nu înseamnă sub nicio formă ca este un motiv sa te ascunzi sau sa te simți prost. Dacă treci de 70 kg, singura îngrijorare pe care ar trebui sa o ai ar fi sănătatea.
Nu trebuie sa fii victima "glumelor" tatălui tău. Încearcă sa vorbești cu el sa ii spui ce simți.
Încearcă sa îți dai seama ca pe tine nu te definește greutatea ta și ca singurul scop este sa fii sănătoasă. Ești adult de acum și trebuie sa știi ca dacă oamenii nu vor comenta despre cat mănânci, vor găsi altceva, vor rade de cat ești sau nu de frumoasă, felul în care mergi sau vor găsi ei ceva. Asta nu dovedește absolut nimic despre tine. Tu știi ca ești frumoasă, știi ca trebuie să fii sănătoasă și știi ca trebuie sa ți continui viata înconjurată de oameni care te apreciază, nu de oameni care te fac sa te simți rău.
Nu îți fie frica sa discuți aspectele astea cu prietenii în care știi ca poți avea încredere, cu membri ai familiei sau chiar cu un psiholog (!).
62 kg e greutate normala, cei din jur s-au obișnuit cu tine la 40 și ceva de kilograme. Sunt invidioși pe tine fiindcă tu ai avut greutatea ie care multe fete soare fi dorit-o.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Doamne fereste! Nu ai de ce sa te ascunzi pentru ca oricât de grasa ai fi asta se observa doar dacă încerci sa ascunzi, fix pe invers as putea spune!
Caracterul tau tine totul in frâu dacă stii sa îl folosești!
O fata mai plinuță cu incredere de sine crede ma ca e mult mai atrăgătoare decât o fata slaba și care nu se iubește!
Nu am ce sfat sa îți dau decât sa îți construiește in ritmul tau propriu un stil de viata sănătos alcătuit din multă hidratare sport și alimente benefice și NU UITA: cel mai important e sa nu te mai ascunzi și sa te arați lumii asa cum esti bafta
Dai in p.a mea pe restul. Ce conteaza ce zic si ce cred altii? crezi ca ei sunt perfecti? Punete pe tine pe primul plan, ia singura decizii in legatura cu corpul tau si ignorai pe restul. E viata ta, traieste-o cum vrei tu, nu cum vor altii