| FreeLord957 a întrebat:

Hey. sunt baiat si am 13 ani. Sunt cam rusinos si am inceput sa fac sala, dar nu prea vorbesc cu fetele. as vrea niste sfaturi sa imi mai fac curaj.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Daca ai probleme cu dantura, rezolva-le. Imbraca-te frumos si curat, dar fara fite. Fii degajat si natural, ai incredere in tine, gandeste-te ca esti destept si arati bine. Siguranta de sine se vede si atrage fetele. Fii pregatit ce sa vorbesti cu ele (cel mai bine le intrebi deespre ele si vorbesti despre preocuparile lor). Curaj, si mult succes!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta ta este oarecum normal sa fii mai rezervat, dar inlaturarea tracului si a timiditatii nu prin sala le vei rezolva. Iti vei putea face o relatie de prietenie doar socializand nu prin a te retrage/ascunde dupa o activitate. Sper sa intelegi ca trebuie neaparat sa-ti faci mai multi prieteni pentru a te integra in ceva care poate genera ulterior o relatie. Succes.

| SteelShadow a răspuns:

Si eu sunt la fel. Chiar daca altii zic ca sala nu ajuta, eu am incercat-o pe pielea mea si, da sa stii ca te face sa ai incredere in tine si sa te simti mai natural.