| miruna1994ioana a întrebat:

Hey! sunt ciudata? am 17 ani jumate. de mica imi place foarte mult sa ma joc cu papusile (gen bebelusi), am o gramada. n-am fost ca alte fete care umbla dupa baieti sau care isi pierd virginitatea la o varsta frageda (eu nu mi-am pierdut-o) am considerat ca timpul potrivit pentru a-mi face un prieten este dupa ce termin liceul (peste un an jumate). chiar daca am 17 ani inca imi place foarte mult sa ma joc cu papusile, sa le schimb, sa le cupar haine, etc. este ceva normal? eu ma simt bine decat sa sufar cum sufera alte prietene dupa baietii. ai mei imi spun cateodata ca am crescut dar mai bine ma vad ca ma joc cu apusile decat sa fumez sau sa fac alte lucruri. este normal sa ma joc cu papusi la varsta mea? sunt ciudata? ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog.

4 răspunsuri:
| sunetul a răspuns:

Daca tu esti ciudata si eu sunt la fel iar eu am 18.
Cred ca oameni astia maturi sunt niste pacalici asa ca imi pastrez inocenta.

| TiaFCRB a răspuns:

Eu am de ocamdata 12 ani si imi confectionez haine de papusi pe care le am am chiar si o bucatarie de jucarie mai mare ursuleti webkinz...prietenii mei imi spun ca sunt prea copilaroasa si ca ar mai trebuii sa ma maturizez dar eu le-am spus sa ma acepte asa cum sunt...Totusi daca poate sa imi spuna cineva cum se fac pantofi de papusi si as reusi leas trimite si lor big grin mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fii ciudata? Sa nu-ti mai treaca niciodata asta prin cap. Eu cred ca esti adorabila.

| Sandra_3834 a răspuns:

Nu esti deloc ciudata, pe mine si acum ma pune sora mea cea mica sa-ma joc cu ea cu papusile si am 18 ani si jumatatelaughing.Mai bine sa te joci cu papusile decat sa fumezi, sa suferi dupa baieti si multe altele. Pupici si bafta:*