In primul rand, a fi "gotic" nu inseamna a fi suparat pe viata, deprimat sau trist si alte clisee de genul acesta. Inseamna sa stii sa apreciezi lucrurile mai neobisnuite, sa fii fascinat de anumite idei si concepte care tin de sfera macabrului si bizarului. Asta nu inseamna ca persoanele de acest fel nu se bucura de viata, ci dimpotriva, fac asta in felul lor, care pare de neinteles si ciudat in ochii celorlalti.
Ca sa iti raspund la intrebare, daca nu iti sta in fire sa fii asa, inseamna ca treci printr-o schimbare si se prea poate ca asta sa se datoreze programului tau din ultimul timp. Mi se intampla si mie, atunci cand am foarte multe de facut si nu prea mai dispun de atat de mult timp pentru a face ceea ce imi place. Deci stiu la ce te referi si cu siguranta ca o sa iti revii, treptat, dupa ce treci de aceasta perioada. Este un fel de mica depresie, fiindca nu mai ai indeajuns timp sa faci ceea ce doresti si te simti oarecum presata de timp. Insa nu iti face griji, o sa treaca o data cu aceasta perioada.
Pai daca ai programul prea incarcat ar trebui sa renunti la cateva din lucrurile pe care le faci ca di cauza ata iti poti schimba starea de suflet si devii un pic mai stresata si nu e bine la varsta ta sa fi asa...Consulta un pshiolog ca s-ar putea sa te ajute
Fiecare dintre noi poate avea stari dintrastea vei trece si peste astea o sa vezi fiecare are momente mai bune si mai rele niciodata nu va fi numai bine
Si mie imi place intunericul de la o verme(cateva luni, si dorm adica stau intinsa si ma gandesc la tot felul de chestii)si ma enervez repede la scoaa, sunt foarte irascibila, hotarata si nimeni nu-mi poate schimba parerea, insa o sa treaca daca vrei sa faci cea in privinta asta eu sunt asa pentru ca vreau enorm de mult sa ajung in japonia si nu pot mai trebuie s astept cel putin 3 ani sa aplic pentru o bursa....insa tu trebuie sa zambesti si sa incepi sa te comporti ca si inainte chiar daca fortat la inceput
Exact asa sunt si eu. Vreau sa ajung in Japonia... Si ma enervez groaznic la scoala... Sunt exact cum ai zis tu ca est doar ca eu sunt in clasa a 6-a
eu nu mai rezist mult o sa o iau pe aratura eu nu am nici o idee.
Esti obosita, atata tot.Acorda-ti putin timp si vei vedea cat de rapid iti va reaparea zambetul pe buze.
Nu am cm sa imi fac timp. pentru mine este imposibil... am balet zilnic. dar totusi voi incerca sa imi fac macar cate 5-10 min pe zi pentru mine. nici atat nu am liber...