anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,sunt de vreo 6 luni împreună cu un băiat mai mare ca mine cu un an, eu am aproape 16 iar el aproape 17.Este gelos pe orice și oricine, îl iubesc mai mult decat am crezut că pot și el simt că ține la mine.Nu sunt sigură dar cred că așa este deoarece chiar și prietenii lui mi-au confirmat-o e gata sa-i lase pe toți pentru mine, iar cand ma vede suparată sau ne certam doar cat de puțin face orice să nu ajungă cearta prea departe. Chiar dacă uneori eu sunt vinovată, el este cel ce face primul pas în mare parte.Nu sunt sigură, dar după cîte știu el nu a avut relații intime cu nicio fată și eu la fel, sunt virgină și știu că ca băiat el își dorește cand petrecem timpul împreună(ceea ce e foarte des)să fie ceva mai mult decat niște săruturi. Vorbim pe așa teme cand suntem în 2 doar și el mi-a spus destul de serios fără a-l întreba,că mă iubește și mă va aștepta atata timp cat va fi nevoie și pană voi fi pregatită eu.Și într-adevăr nu mă grăbește și face tot posibilul să mă vadă fericită, dar eu singură simt că vreau asta, nu am mai simțit așa ceva cu nici un băiat pană acum, dar cu el e altfel și nu știu ce mă fac. Totuși mai există o mică neîncredere deoarece suntem într-o localitate nu chiar mare și dacă o să se afle aici barfele se răspandesc repede și mult mai mărite decat adevărul.Ce mă fac? Vreau să fiu numai al lui, iar el doar al meu și îmi doresc asta pe zi ce trece mai mult și mai mult și i-am dat de înțeles asta, dar nu pot să i-o spun direct atata timp cat încă nici eu nu sunt sigură? Ce fac? Ajutorrr, cat mai multe răspunsuri vă rog, dau fundă!happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e baiat intelegator, dupa cum ai zis tu ca e, o sa inteleaga riscul asta de fii barfiti.Si daca ai incredere in el, poti sa ii ceri sa nu zica nimanui. (doar daca ai incredere maxima).Si daca faci astea, totul e ok.
O sa faci ce am zis mai sus cand esti sigura ca vrei happy Sper ca ai inteles.

| DarkAngellRoyal a răspuns:

Numai daca se apuca sa povesteasca experienta lui cu tine se poate afla si barfi, daca este un baiat istet si te iubeste cu adevarat, acest lucru va ramane intre voi doi, asa mi se pare cel mai normal ✌. Trebuie sa faci ceea ce simti cu adevarat, nu doar ca e la "moda" acest lucru. Mult succes