| patrizia696 a întrebat:

Hey sunt eleva in clasa a 8 a si voiam sa precizez faptul ca la noi in clasa se face secret santa (nu stiu daca ati auzit de asa ceva pana acum dar asta e partea a doua : ) ), iar mie imi place de un baiat de acolo, si nu stiu ce cadou sa ii faca in caz ca imi pica el. Cine stie despre ce vorbesc rog sa ma ajute

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele sa-ti pice biletel de secret santa taman cu baitelul ala, sunt minime, de aceea te sfatuiesc sa te relaxezi si sa cumperi ceva ce se incadreaza in suma decisa de toata lumea. fiindca oricum nimeni nu va afla cine a fost "secret santa" lui.

7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai intai vezi ce nume iti pica, apoi iti faci griji ce cadou sa cumperi.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dulciuri,un lănțișor sau ceva(nu foarte scump) la noi asa a fost. Ai luat un lănțișor și atât ca ajunge.
Poate faci un origami, un tricou sau ceva haină
Mașina mica dacă colecționează. Sau dacă știi ca ii place ceva, poți sa ii iei în miniatura

| patrizia696 explică (pentru annonimaaaa555):

Stiu ca ii place f mult fotbalul crezi ca ar fi o idee buna sa ii iau o minge de fotbal

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru patrizia696):

Da, e o idee buna. Dar vezi ca o minge serioasa trece de 100 lei.

| patrizia696 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Bugetul meu pentru secret santa este de maxim 100 lei si as vrea sa-i iau si o cana cu mesaj care se activeaza la caldura sau un o bratara personalizata cu nume si un tricou cu echipa lui preferata de fotbal

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru patrizia696):

Ce faci daca pica alt nume?

| DeProfundis99 a răspuns:

Depinde ce-i place lui să facă și ce-l interesează. Degeaba-i iei o carte dacă el nu citește, de exemplu.