De ce sa credem ca a facut-o, daca la inceput spui ca doar a vrut? A disparut apoi de acasa si nu o mai gasiti?
Daca mama ei o bate si la fel si tatal vitreg, atunci cineva trebuie sa raporteze asta la Protectia copilului.
Da cat timp a ramas repetenta? sau au incris-o parintii tarziu la scoala. Daca era pe bune''sa zic asa nu cred ca puneai o intrebare in genul asta]Poate cum sa-o ajuti, alte chestii nu daca s-a omorat, la naiba
Cica " Dumnezeu s'o ierte"
@Paul27 asta a fost tare
Pai ma de unde vrei sa stiu eu daca s-a spanzurat aia?
Treaba ei.
Din cate ai zis...cred ca saraca si'a cumparat bilet la nebuni intai
Poi Roxy. Nu stiu ce sa iti zic.
Pare destul de tragic ca sa zic asa
Totusi. Saraca. Nu stiu ce sa iti zic.
Daca ea a mai vb de chestia asta. Nu se stie daca a facut`o sau nu. Incearca sa dai de ea. Sun'o, du'te la ea, ia legatura cu parintii. Si incearca sa o linistesti deoarece cu asta nu e de glumit
Te'am pupat si sper ca prietena ta nu a facut o nebunie :p
Te pup :*
Viata e un dar de la dumnezeu. it's up to you to make it pleasent. parerea mea, nu exista nimic pentru care sa-ti dai viata... problemele vin si trec. O sa fie majora si isi va putea face o viata a ei, departe de parintii "denaturati" pe care ii are. Live your life!
Nu e gluma si a fost in spania la liceu da aici au dat-o din cla 6a si azi a vrut sa faca asta dupa ore si nu am nici un nr de tel eu v-am cerut doar parerea si atat
In cazul in care nu a facut-o are nevoie de ajutor de specialitate, nu prea e de ras ca tot mai multi copii isi iau zilele asta nu e a buna! ar trebui sa se faca un program in scoli de consiliere.
Pai roxy sincer asat e o chestie mai delicata dar n-ai specificat cati ani are prietena ta? totusi cred ca ar avea nevoie sa vb cu un medic (psiholog)