| Clauditza a întrebat:

Hey sunt extrem de ingrijorata o pr foarte buna de-a mea a vrut sa se spanzure azi a scrii un bilet de adio pentru mama sa a vrut sa se spanzure pentru mama sa o bate mereu tatal vitreg la fel fratele sau e in spital la scoala nu are note bune are 16 ani si e in clasa a 6a voi credeti ca sa spanzurat?

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sper sa nu faca vreo prostie sad

| Bacemi a răspuns:

Sper sa nu faca vreo prostie sad

| Arthur a răspuns:

Daca ai vrut sa fie umor negru, nu ti-a prea iesit.

| anad a răspuns:

De ce sa credem ca a facut-o, daca la inceput spui ca doar a vrut? A disparut apoi de acasa si nu o mai gasiti?

| User a răspuns:

Dumnezo s'o ierte...

mira
| mira a răspuns:

Sa se adreseze protectiei copilului.Nu cred ca a dus la indeplinire planul ei.

| juniper a răspuns:

Daca mama ei o bate si la fel si tatal vitreg, atunci cineva trebuie sa raporteze asta la Protectia copilului.

| Pho3nix a răspuns:

16 ani si e in clasa a 6-a?

| Klara a răspuns:

16 ani si e clasa a 6-a? E politista sau cum?laughing

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Da cat timp a ramas repetenta? sau au incris-o parintii tarziu la scoala. Daca era pe bune''sa zic asa nu cred ca puneai o intrebare in genul asta]Poate cum sa-o ajuti, alte chestii nu daca s-a omorat, la naibahappy

Răspuns utilizator avertizat
| Ea.e. a răspuns:

Cica " Dumnezeu s'o ierte"

@Paul27 asta a fost tarerolling on the floor

Pai ma de unde vrei sa stiu eu daca s-a spanzurat aia?

Treaba ei.
Din cate ai zis...cred ca saraca si'a cumparat bilet la nebuni intai straight face

| Tot.Eu a răspuns:

Poi Roxy. Nu stiu ce sa iti zic.
Pare destul de tragic ca sa zic asa straight face
Totusi. straight face Saraca. Nu stiu ce sa iti zic.
Daca ea a mai vb de chestia asta. Nu se stie daca a facut`o sau nu. Incearca sa dai de ea. Sun'o, du'te la ea, ia legatura cu parintii. Si incearca sa o linistesti deoarece cu asta nu e de glumit
Te'am pupat si sper ca prietena ta nu a facut o nebunie :p
Te pup :*

| shawnee a răspuns:

Viata e un dar de la dumnezeu. it's up to you to make it pleasent. parerea mea, nu exista nimic pentru care sa-ti dai viata... problemele vin si trec. O sa fie majora si isi va putea face o viata a ei, departe de parintii "denaturati" pe care ii are. Live your life!

| Clauditza explică:

Nu e gluma si a fost in spania la liceu da aici au dat-o din cla 6a si azi a vrut sa faca asta dupa ore si nu am nici un nr de tel eu v-am cerut doar parerea si atat

| Me,myself & I a răspuns:

In cazul in care nu a facut-o are nevoie de ajutor de specialitate, nu prea e de ras ca tot mai multi copii isi iau zilele asta nu e a buna! ar trebui sa se faca un program in scoli de consiliere.

| franck2222 a răspuns:

Depinde de sistemul nervos al ei si cum sta si cu phsihicul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine-i prost ...sa moara.

| dianaoana a răspuns:

Pai roxy sincer asat e o chestie mai delicata dar n-ai specificat cati ani are prietena ta? totusi cred ca ar avea nevoie sa vb cu un medic (psiholog)