Fii naturala.Nu incerca sa te schimbi pentru cineva.Si te poti imbraca in ceva casual, nu trebuie sa fie ceva prea sofisticat
E usor cand o spui pe din-afara. El e un baiat caruia nu ii plac fetele disperate sau fetele cu gura mare. Am o prietena care l-a placut ( si inca il place dar ma rog) si i-a spus chestia asta si el s-a simtit jenat si prost si nu a mai vorbit cu fata aia. E dragut si destept. Eu oricum i-am spus asta. Am fost obligata oricum intr-un joc si am spus de cine mi-a placut. Am spus ca mi-a placut si de el iar el era de fata. Suntem buni prieteni si vreau ca pana la sfarsitul taberei sa fi facut ceva. O sa iti urmez sfatul oricum. MERSIIII. O sa fiu eu insumi.
Depinde cum l-a abordat de a inceput sa o evite.
Tu spui ca sunteti prieteni buni, nu? Deci presupun ca ati mai avut discutii intime ( despre relatii, d-astea).
Ii poti spune "Vreau sa port o discutie serioasa cu tine" si sa ii comunici tot ceea ce simti, sigura pe tine, ca daca te vede confuza, ametita, zapacita, poate se sperie, ca mai exista cazuri, si nu iti mai raspunde.Ii ceri clar un raspuns, daca ti-ar oferi o sansa sau nu.Succes!
Buna si eu mam confruntat cu aceasta problema. Uite sfatul meu : DOAR SA FI TU ÎNSUȚI! Fi naturală nu îți schimba stilul pentru el!
Fii tu însăți! nu trebuie sa te îmbraci intr-un fel doar pentru a impresiona un băiat, dacă nu te place asa cum ești înseamnă ca nu e alesul