| кא๔ a întrebat:

Hey.Sunt foarte SADcrying. Imi placea de un baiat( ink imi place ) si am tot zi poate, poate ceva. Ne intelegeam ft bine dar nimic.Astazi i sa facut rau si m`am oferit sa il ajut dar nimic.Acum are la status ceva de genu Ma gandesc doar la ea sau mai avea ceva de genu` nimeni nu ti-a spus niciodata cat de mult te iubesc! Sunt foarte sigura ca nu sunmt eu acea persoiana cu toate ca eu i-am dat ft multe sfaturi in privinta asta si mi-am dat seama ca nu sunt eu. Ce sa fac ma simt atat de naspa cryingcrying help mee plzz cu cateva sfaturi

ma simt groaznic pentru ca ne intelegeam ft bine ba chiar unii au zis ca suntem impreuna.crying(cryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Lucruri de genul asta se mai intampla.
De ce? Pentru ca baietii sunt foarte schimbat-ori si indecisi. Unii.
Daca va intelegeti asa de bine, inseamna ca ai putea sa-l intrebi(mai subtil desigur) despre cine era vorba la statusul lui. Dar fa-o in asa fel incat sa nu-si dea seama ca iti pasa prea mult.
Si daca nu esti tu, nu ai alta cale. Incearca sa-l uiti si sa-ti gasesti un baiat care sa te iubeasca pentru ceea ce esti.
Nu mai fi trista! Timpul le rezolva pe toate. O sa vezi.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add` : sos_2426 si iti `voi da atunci mai multe sfaturi `.:*

| JustMe_7096 a răspuns:

Naspa! mi s-a intamplat si mie! ma rog.nu chiar asa dar pe app! daca spui ca sunteti pr buni incearca sa il abordezi ca,, o pr,,! adica intreaba-l: mai u cu cine mai stai sau nu iti plc de nimeni! daca te intreaba dc te intereseaza ii zici ca:,, ai mai! te intreb si eu! ca intre pr! nu imi sp u mie?laughing,, incearca sa te dai bine pe LG el.adica sa ii arati ca te intereseaza de el! dar doar,, ca o pr,,!(sh sa razi! adica sa nu il stresezi prea mult cu asta! tb sa il faci sa creada ca mai sh glumesti! sa nu zica dupa: ia uite-o sh p asta ma abordeaza ca la politie) sh daca iti sp ca nu sta cu nimeni sau ca nu ii plc de nimeni ii zc adv! scurt si la ob! incearca sa sh dramatizezi ca sa isi dea seama ca chiar il iub! ii zici ceva de genu' : uite(cum il cheama) nu vreau sa pun in pericol pr noastra dar nu mai suport! te plac sh tu te porti cu mine de parca nu m-ai vedea-ceva de genu'! sh ma rog. ii mai zici sh u...pf! nu stiu! DRAMATIZEAZA! intotdeauna functioneaza! crede-ma! la mine a mers! mi-a plc de un baiat sh pana la urma i-am sp! sh am stat cu el 11 luni!big grin iar daca sp ca plc pe altcineva sau ca nu te plc pe tine ii zici ca nu e nimic! ca vrei sa ramaneti pr etc! dar incearca sa il faci sa se simta vinovat ca te-a ranit! adica sa pari mereu trista! chesti din astea! nu tb decat sa observe ca esti trista! asa incepe totul! o sa inceapa sa se gandeasca la tine!winkingca suferi dupa el sh usor, usor o sa se indragosteasca de tine!tonguetongue acum daca vr sa faci asa de bine daca nu te simti in stare asta e! desi cred ca ar fi mai bine sa ii sp! CREDE-MA! sper sa te ajute!:*