| BeatriceNote a întrebat:

Hey! sunt foarte trista! bunica mea este intr-o stare destul de proasta,doctorul a spus sa ne asteptam la ce e mai rau.
si totul s-a nimerit in cel mai prost moment posibil deoarece chiar anul acesta am dat examenul de admitere la liceu si o sa intru unde vreau,dar nici nu mai pot sa ma bucur!
e o situatie complicata...mi-as dori ca bunica sa se faca bine si sa ma vada si pe mine la liceu, dar sunt putine sanse...crying
nici nu pot sa cred ca se intampla asta! ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mαdαliηα a răspuns:

Sa fii tare, toti trecem prin asta pana la urama, bunica ta o sa se elibereze. Noi pe pamant suntem ca intr-o inchisoare si cand murim scapam. Alti traiesc doar cateva zile alti cateva luni si ani si uni traiesc 100 si ceva de ani. Noi suntem pe pamant pentru pacat. Cred ca stii si tu de pactu' lui Adam Si Eva. Pe lumea celalta o sa ne intalnim iar. Iar Bunica ta o sa stie ca intri la liceu si o sa se bucure pentru tine. Ea daca pleaca, o face doar fizic ea o sa aiba grija de tine de acolo de sus. Asta a zis'o un Parinte cand a murit un baiat de 13 ani la o piscina. Dar sa speram ca bunica ta inca nu o sa plece kiss. Ai grija de tine love struck

5 răspunsuri:
| princess97 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si te inteleg. sa stii ca bunica ta se va face bine. Va fi foarte bucuroasa daca vei intra la liceu pe care ti-l doresti cu adevarat. daca tu vei fi fericita, bunica ta va fi si ea fericita. Gandeste-te ca oriunde va fi ea, va avea grija de tine si va fi fericita. Se va face bine!

| clauss a răspuns:

Nu avem ce face, eu am pierdut bunica cand eram plecat din tara, pe deasupra pe patul de moarte a vrut sa ma vada, era ultima ei dorinta, nici nu poti sa ti imaginezi ce durere a fost in sufletul meu, nu puteam sa vin ca pierdeam contractul de munca, asa ca fi tare si incearca sa nu pui la suflet, asta e cursul vietii

| 5a a răspuns:

Nu ai ce face, Dumnezeu daca vrea o ia. Eu am bunicii morti si din partea mamei si din partea tatei. Pot sa fac ceva? Nu
Acuma ca tu ai sa fi trista, asta este... viata merge mai departe, ai sa fi trista 2-3 saptamana/ 1 luna si apoi iti trece.
Mai bine ai face sa-i duci un preot sa se spovedeasca/impartaseasca sa nu mearga cu pacatale la Dumnezeu.

| PufuletiCuCiocolata99 a răspuns:

Sa incerci sa te obisnuiesti. Toti trecem prin asta la un moment dat happy Stii, moartea e un fenomen natural, numai ca oamenii o fac sa fie infricosatoarehappy am inteles si eu asta cu greu happy