| Stephany123 a întrebat:

Hey, sunt in clasa a VII-a si am un coleg nou, care spre surprinderea mea e foarte prietenos cu toti, dar pe mine ma respinge nu ma saluta nu ma observa nimic, am incercat sa intru in discutie cu el, dar mereu se scuza, ba ca are de facut aia ba aia, si ma evita in continuu, tin sa precizez ca sunt prietena cu toti din clasa, deci nu avea cine sa ii spuna lucruri urate despre mine, iar din prima zi de scoala am fost draguta si m-am oferit sa-i prezint scoala dar el mi-a spus ca nu are timp, nu i-am facut nimic de aceea chiar nu stiu de ce ma uraste atat, tinand cont ca nici nu ne cunoastem. Ma puteti ajuta? Va rog! puppy dog eyes Multumesc.

Răspuns Câştigător
| EvellineDub a răspuns:

Poate nu i-ai placut luistraight face Sau e un tip mai fitoslaughing Lasa-l,daca esti prietena cu toti,cu unul in plus sau is minus e tot una, daca va vrea sa fiti prieteni, va veni el la tine :*

1 răspuns:
| Cristian22 a răspuns:

Ma, nu stiu ce sa zic. Se poate intampla orice. Poate ca nu-l cunosti dar poate te cunoaste el... sau poate ca ai vorbit tu cu o fata sa nu se combine cu el, nestiind care "el", sau poate are ceva cu tine sau ai facut ceva, fara sa vrei, si l-ai suparat...big grin