| L ι ѕѕ є η α ☮ a întrebat:

Hey! Sunt indragostita de X. AM fost impreuna 6 luni da' ne.am desp. In fine, de atunci eu si X n.am mai vbt, iar pe mess nu ne mai avem unu' pe altu. n lista. Eu sunt inca indragostita de el. Azi X s. a uitat foarte dulce la mine dupa care m. a salutat. Primda data dupa atata timp. =( M. m bucurat enorm. Toata ziua am fost zambet! Dar. mainee sunt de "serviciu " pe scoala daca stitsi cum e. Stau la poarta si la etajul 1 in timpul orelor & pauze. El are clasa la etaju' 1. Deci am sansa sa. l vad in ore cand merge sa ude buretele sau in pauze! Asa ne intalneam cand eram impereuna. Ca uda el buretii da' oare cum ar trebui sa ma comport acu'? Sa. l bag in seama? Sa. i raspund? Sa fiu indif? Nustiu '. Astept variante. Fundita :*!

2 răspunsuri:
| ClaraZ a răspuns:

Pai daca esti indragostita de el trebuie sa te comporti frumos, sa il intrebi de vorba. Daca te-a salutat si s-a uitat la tine foarte dulce inseamna ca nu te-a uitat.Bafta:*

| brunetteee a răspuns:

Daca zici ca inca esti inca indragostita de el eu zic sa il bagi in seama sau sa ii rasp. daca te intreaba ce faci sau ce iti zice el acolo big grin,