Bineînţeles că nu e drept să-ţi dea test doar de aia că aşa i se scoală, dar nu e vina ei că tu ai luat 6, şi nici a mamei tale că e supărată. Dar oricum, să ajungi în lotul naţional, este o şansă extraordinară, aşa că dă-l în colo de 6. Lămureşte problema cu mama ta în caz că vei lua notă mică şi la celălalt test, ar trebui să înţeleagă cât de important e pentru tine acest campionat
Şi da, de ce i-ai zice de notă înainte de campionat? Spune-i după, are ceva? În plus, franceza nu e o materie prea importantă, nu ştiu de ce toţi vor să aibă 10 pe linie O. o
Eu consider corecta examinarea a 2 -a zi a cunostiintelor. In schimb, nu inteleg atitudinea mamei tale. Nu doar ca te priveaza de a excela intr-un anumit domeniu ( Taekwondo ), ci si de placerea de a invata franceza. Trebuie sa porti o discutie serioasa cu ea. Nu ai cum sa reusesti in viata daca nu-ti urmezi visele. Nu are sens sa faci ceva, daca nu-ti place.
Cicero spunea astfel: Talentul fara educatie a atins de mai multe ori gloria decat educatia fara talent.
Nustiu ce sa zic, paai, dupa parerea mea profa nu a facut chiar bine=\dar daca mamika ta nu va afla de nota de la test? Si i-o zici dupa campionat?:dnu stiu, oricum cred ca te va intelege, spune-i ca daca nu te lasa sa mergi iti va strica viata(zi si tu asa)poate totusi te va intelege ca e om
Si eu sunt a-3-a si facem franceza despre ce e vorba si ok bafta succes si maiales stiu cum e la un campionat eu zic sa ei op nota buna si sa ai noroc