anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Sunt într-un mare declin, m-a apucat așa pe moment dragostea. Am 17 ani, poate mulți se gândesc că vreau doar de cum arată dar nu este adevărat! Este o fată care are 15 ani, și pentru mine e frumoasă, îmi place. Despre trecutul ei nu știu prea multe, dar pare o fată foarte liniștită, cât timp era la mine la școală, mergeam și mă uitam la ea, dar mai așa pe ascuns, nu cred că știa că merg mai special pe la ea. Era și acolo foarte liniștită, nu vorbea cu nimeni. Îmi place cum se comportă, din ce se vede dar merg și pe vorba că,, mâța blândă zgârie mai rău". Mă tem din cauza că voi fi refuzat pe motive că nu sunt îndeajus de frumos, sau nu știu cum să vorbesc cu ea. Am încercat în trecut, nu cu ea cu altă fată acum vreo 2 ani dar tot așa a ieșit. Ce sfaturi îmi dați, cum să o abordez, ce să discut cu ea? Credeți că e bine să dau replici din alea cum sunt pe TikTok?( eu cred că nu sunt) Nu știu ajutați-mă vă rog

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa online-ul ca toata lumea stie ca0i de minciuna si flirt, nu ceva serios.
Spune-i fetei in fata ce simiti si nu mai amana, ca ti-o ia altul!

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea fata in fata, nu lasand diverse comentarii pe internet, ceea ce e cat se poate de previzibil si ineficient.La doar 17 ani ar trebui sa ai mai mult curaj in ce priveste socializarea cu fetele (te asigur ca se afla acolo bine ascuns inaluntrul tau), deci nu ramane decat sa-l folosesti. Daca te respinge nu-i nicio problema, mai sunt fete pe planeta asta.

| sammie a răspuns:

Sa vorbesti cu ea pe retelele de socializare si sa o intrebi acolo. Daca ai tot frustrari d-astea ca o sa te refuze atunci nu o sa faci nimic in viata. Incercarea moarte n-are!

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Se vede de la o posta ca esti insecure cu aparenta ta si o sa-ti spun ce o sa se intample, o sa te duci sa te bagi in seama cu ea, o sa tremuri precum o savarina, o sa-ti pierzi cuvintele iar apoi o sa te considere un ciudat si n-o sa vrea sa mai vorbeasca cu tine, pentru ca vibe-ul pe care il emani este de om insecure cu propria lui imagine si te uiti la ea precum ar fi un premiu, ceva superior tie, total eronat. Si daca prin absurd reusesti sa te combini cu ea sunt convins ca te va manipula si iti va schimba traseul vietii, tu n-o sa mai vrei sa ai nicio realizare in afara de ea pentru ca deja simti ca ai realizat ceva important combinand-o pe ea, intrand sub papucul ei unde orice ordin de-al ei il vei lua de bun. Eu iti zic prieteneste, imbunatateste-ti sanatatea mentala, schimba-ti viziunea asupra vietii, invata ca tu esti premiul, analizeaza ce calitati ai, tunde-te, poarta-te, ia-ti toale care sa stea bine pe tine si interactioneaza cat mai mult cu fetele pentru ca inhibarea ta sa dispara si sa ai sanse mai mari pentru o posibila relatie.

| AnonimA7419 a răspuns:

Nu ai teme de facut?