| BlackChocolate a întrebat:

Hey! Sunt leva in clasa a9a si am o mica nelamurire.Am avut media pe primul semestru 8.7.Asa de mica din cauza ca am avut o gramada de medii de 8.nu penturca am avut iostiu 5 sau 6. Unii zic ca e buna media pentru clasa a9a altii se cam indoiesc. voi ce spuneti?

5 răspunsuri:
| DozeCuVisse a răspuns:

E bunaawinking

| speranata a răspuns:

Depinde de ce liceu vorbestii

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Hm.se putea si mai bine. dar totusi.intr-a noua e cam greu.pana te acomodezi cu noii profesori, cu modul lor de predare. O sa fie mai bine mai incolobig grin.Depune si tu mai mult efort.
Multa bafta!:*

| adelutza29 a răspuns:

Stai calma ca e destul de buna...Si eu patesc la fel in primul semestru am medie mai mica si apoi dupa c e acomodez am amdei m, ai amre in sem 2.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum zic si ceilalti media e foarte buna, dar depinde si de ce profil, scoala estihappy. cum zice si tata,, de ce sa iei 9 cand poti sa iei 10?". Pune eforthappy Stii ca mai ziceau unii ca noi suntem pe planeta asta doar pentru a invata sa stim din ce in ce mia multe, dar niciodata nu stiutim de ajuns, toti prosti ramanemoh go on.Si nu, media nu e mica deloc in clasa a9, pana cand te obisnuiesti cu profesorii si etc.va dura putin restul vine de la sinehappySucces incontinuarehappy