| antoniaaaa a întrebat:

Hey sunt noua pe aici si nu ma descurc prea binebig grin la ce ajuta fundele? si ce faci cu ele?big grinbig grin cum trebuie sa lucrez? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bun venit printre noi, Yrynuk!
Funda este un fel de mulţumesc. în felu ăsta îi mulţumeşti celui care te-a ajutat că ţi-a răspuns la o întrebare postată de tine. Dacă ai mai multe funde şi mai multe voturi poţi să ajungi EXPERT TPU. Ca să primeşti funde trebuie să ajuţi lumea cu răspunsuri folositoare. happy Numai bine!

5 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Heii! Atunci cand pui o intrebare si ti se da raspunsul corect sau raspunsul care iti place tie mai mult poti sa dai funda, adica ca si cum acela este raspunsul castigator.In dreapta raspunsurilor date iti apare o fundita care nu este colorata... daca vrei ca unul dintre acele raspunsuri sa fie castigator adica acela este pe placul tau, fiind cel mai bun raspuns poti sa dai clik pe acea fundita, ea devenind astfel portocalie! Acelei persoane careia i-ai dat fundita ii va aparea pe profilul sau si cu cat va acumula mai multe fundite cu atat va ajunge mai"sus" pe Tpu.Si tu la randul tau daca dai raspunsuri corecte la intrebarile unor utilizatori poti primii fundite. Daca ai foarte multe raspunsuri castigatoare,adica fundite poti deveni expert pe TPU,dar este foarte greu sa acumulezi atatea avand in vedere ca esti abia la inceput.
Bft:* Daca te-a ajutat raspunsul meu, imi poti da chiar si mie fundita!:* Bineinteles, daca vrei tu...>big grin

| EyeCandy a răspuns:

Buna! big grin
Pt informatii de genu asta, uitate sus in dreapta si da pe intrebari frecventewinking

| antoniaaaa explică:

Hay addepitiqqa nu era nevoie sa imi expici cum sa dau fundawinking asta stiam dejaphbbbbt si imi pare rau dar nu ai dat un raspuns folositor.esti jalnica

| AddePitiqqa a răspuns:

Deci.In dreapta raspunsului meu vei vedea o fundita gri si dai pe ea.Si iti arata daca chiar vrei sa ii dai funda aceei persoane pentru ca la o intrebare se poate doar o funda unui singur raspuns(daca ti-a fost de folos raspunsul)...Deci.poti incerca fund aaai cu minee?¿ rolling on the floor.Sa mi-o dai plss.

| Adișa_9127 a răspuns:

Buna! 1)Pai funditele ne noi utilizatorii TPU sa devenim experti TPU ca sa spun asa te ridica la alt "rang".
2)Pai nu ai ce face cu ele.
3)la intrebarea"cum trebuie sa lucrez?"cred ca te referi la cum poti sa dobandesti funditewinking.Pai este foarte simplu:trebuie sa raspunzi la intrebari iar utilizatorul care a pus intrebarea va desemna un raspuns castigator al unui user acela fiind funditawinking.Pa-pa:*