Buna skumpik-o, uite cum: cand primesti destule respunsuri la o intrebare, la fiecare raspuns vezi o funda cu numarul 1 pe ea,apoi dai click pe ea,si te intreaba:Esti sigur ca vrei sa alegi acest raspuns ca fiind castigator? Si tu pui Da sau Nu.Dar,sub fiecare raspuns iti apare niste cerculete,sub ele scrie(folositor,nefolositor,inteligent,amuzant,stupid).Si de exemplu,nu-ti place cum a raspuns cineva, dai click pe cerculetul deasupra cuvantului stupid, si asa dai un vot.Succes,si intrebarea asta ar fi buna la totul despre tpu.Pa,pa.
Bun venit! Si eu sunt noua. voturile le dai de sub mesaj(amuzant,inteligent,nefolositor, etc)si apoi apesi semnul"vazut"Cat despre fundite, ele reprezinta o multumire pentru raspunsul pe care il consideri cel mai bun(valoreaza 100 de puncte)In dreapta mesajului ai:"Declara raspunsul castigator"si o fundita deasupra.Ai 5 zile la dispozitie sa te decizi, cand esti hotarata apesi pur si simplu si apoi ok. Daca nu ai ales un raspuns in termen de 5 zile,robotelul TPU(daca nu te-ai intalnit cu robotelul e foarte usor, mie mi-a spus ca i-am dat o migrena pentru ca am folosit prea multe puncte de suspensie la un mesaj) va alegeunul in locul tau, cel cu cele mai multe voturi inteligent si/sau folositor(minim 5)daca nu exista suficiente voturi, iti va reveni tie sarcina sa alegi castigatorul oricand doresti.bafta!
TrafalgarLawDăFărst întreabă: