| george_3250 a întrebat:

Hey,tatal meu trebuie sa plece curand in Italia,si deseori am vazut accidente feroviare, imi tot este gandul daca se intampla asta cu autocarul cu care va pleca tatal meu.Cum pot sa imi iau gandul de la asta?

Răspuns Câştigător
| haapyfacesmilealotforme9090 a răspuns:

Si mie mi se intampla sa gandesc asa atunci cand tata sau mama pleaca undeva, chiar daca e sa mearga la piata eu tot ma gandesc la ce e mai rau. si nu e bine deloc! gandul asta ti-l iei daca ii arati tatalui tau cat de mult il iubesti, constiinta ta va fi 'curata' ca sa zic asa si daca vorbesti cu el si ii spui ca il iubesti, chiar inainte sa plece o sa fie bine. imbratiseaza-l si arata-i ca este o persoana foarte importanta pentru tine. lucruri se intampla mereu, dar nu inseamna ca i se va intampla ceva rau tatalui tau! linisteste-te si suna-l daca poti, din cand in cand si spune-i ca iti este dor de el si ca il iubesti. o sa fie bine, ai sa vezi! happy

1 răspuns:
| GyoChriss a răspuns:

Hello! Pai ar trebui sa gandesti pozitiv si sa te incurajezi singur, spunandu-ti ca nu se va intampla, ca nu e posibil sa se intample si ca soferul este calificat si nu se va intampla ceva rau.Iti spun din propria experienta....Nu stiu daca ai auzit de accidentul de la Muntenegru, dar dupa accidentul acela eu trebuia sa plec in tabara pe Transfagarasan si trebuia sa si urcam cu autocarul si muream de frica dara mama mea mi-a spus sa gandesc pozitiv pentru ca nu are ce sa se intample happy