| isa_8499 a întrebat:

Hey there.so.e vorba de un baiat, de care mi-a placut enorm de mult, si el ma placea. dar a trebuit sa ma mut din oras la "mama naibii" cum se zice.si suntem departe unul de celalalt. multi baieti au vrut sa fim impreuna, dar nu ma simteam bine daca acceptam. adica eu tot la el ma gandesc, si ma doare cand vorbesc cu el, si stiu ca suntem asa departe unul de celalalt. ce sa fac ca sa pot uita de el doar incat sa fiu fericita, pentru ca il voi iubi mereu ca pe cel mai bun prieten al meulove struck happy

3 răspunsuri:
| Mihαelα a răspuns:

Nu te intrista, asa e viata, si sa stii ca tot ce se face in viata se face spre bine, adica nimic nu e intamplator in viata asta, eu cred ca daca voua va este scris sa fiti impreuna, veti fi si nimic nu va putea impiedica acest lucru, dar daca nu, oricum tot ce este al tau este pus deoparte, asa ca nu ai motive sa te intristezi, viata e scurta si merita traita din plin, asa ca tine minte sfatul meu, traieste-ti fiecare zi ca si cum ar fi ultima big grin kiss

| Just4FunHD a răspuns:

Eu nu vreau sa critic pe nimeni. Dar de prostiile gen iti e sortit, scris, pus de-oparte, m-am cam saturat.Viata e asa cum ti-o faci tu. Esti betivan, continui sa te imbeti, nu e vina soartei si nici asa nu era scris, ti-o faci cu mana ta. Tot ce exista iti faci cu mana ta. Gandesti negativ, atragi lucruri negative asupra ta, gandesti pozitiv, ai ghicit, atragi lucruri pozitive. Fa un experiment : du-te intr-un parc plin de lume si treci posomorata sa vezi cine te remarca. Daca gandesti ca esti suparata, si arati lucrurl asta, niemeni nu te va baga in seama. Incearca acelasi lucru doar zambind. Ai sa vezi ca mai mult iesi in evidenta cand zambesti si mai multe lucruri frumoase ti se intampla cand zambesti.
Acum ontopic.Nu te-ai mutat ca asa iti e scrisa soarta ci doar ca parintii tai lucreaza in alta parte sau mai stiu eu ce schimbari apar in viata ta. Nu trebuie sa il uiti doar a fost cel mai bun prieten al tau, nu?(sper ca nu te refereai ca iubit) Comunicati, sunati-va, scrieti-va, intalniti-va din cand in cand. Poti fi fericita si daca e el departe dar nu trebuie sa strici o prietenie pentru asta.
Daca ti-a fost iubit, atunci te-ai dat de gol ca il iubesti ca pe cel mai bin prieten al tau. Iti va fi usor sa iti faci altul.Si da poti sa fii fericita si daca te gandesti la x-ul

| Rockstar_9495 a răspuns:

Si eu am tinut la o fata si din cauza distantei fata de ea ne-am despartit din pacate asa ai ajuns si tu fara sa il poti vedea des. Intr-o prietenie exista incredere, sprijin, dar si sa stai aproape cand au nevie de tine. Ca sa il uiti e cale lunga, dar dupa 2 ani cred ca trece asa a fost la mine sad