| yjssy0Uu a întrebat:

Hey.
Știu că o să sune aiurea, și știu deja că ce vreau să e o prosie de altfel, dar eu altă variantă nu am.
Concluzia e că vreau să fug de acasă. Am 15 ani, în 8 luni fac 16, sunt fată, iar gândurile de genul mă împing de fiecare dată când am o cădere cu privire la lucrurile pe care le descopăr despre oameni ce mă-nînconjoară, ce s-ar presupune să-mi fie "familie".
Am vrut de foarte multe ori să scriu, dar am ezitat. Întotdeauna mă gândeam că ".o să treacă. ce poate fi mai rău de-atât?", și am ajuns la concluzia că dacă nu i-au măsuri, lucrurile se vor agrava. Mereu e ceva mai rău. Cel puțin în cazul meu. Iar fugitul din casa asta, mi se pare cea mai favorabilă mie. La o adică, la fel de bine aș putea și să i-au un pumn de pastile sau să fac rost de ceva droguri pentru a-mi face moartea mai amuzantă, why not. Dar nu ăsta e scopul meu. Nu vreau să mor, neapărat. Doar vreau să scap de aici.

Motivele sunt n. Dar hai să eliminăm din start câteva punte.
—Ai mei sunt divorțați. Femeia ce m-a născut, a cărei "mamă" nu-i pot spune, este o bețivă notorie, acum recăsătorită. Nu s-a m-ai interesat de mine de când aveam 9 ani, iar divorțul lor s-a produs când aveam 7 ani.
—"Tata" are și el o femeie, un concubinaj sinistru. Doar că, dacă nu e deja evident, ea nu e mama, deci puțin o doare pe ea de problemele mele. Nemaipomenind de câte m-a încurajat să mă sinucid când eram destul de mică, având aproximativ 12, 13 ani, ori de câte ori m-a bătut, având mania încă de când ne-am cunoscut să mă tragă de păr din mijlocul capului, acum având o trumă, nesuportând ca cineva să mă atingă pe păr.
Deci la cine să mă duc, nu am.

Iar aspectul care chiar mi-a pus capac și care chiar m-a împins și încă o face pentru a scrie, sunt pozele pe care le-am găsit pe laptop "nou", ce l-am primit de la "tata". Voiam să șterg ceva fișiere pentru a reinstala aplicația ce a primit chiar azi un update, când am apăsat din greșeală pe galerie, și nu pozele total indecente pe care le-am găsit în galerie sunt problema cea mare ci faptul că are poze cu mine de când eram mică unde sunt în colanți. Mi se mai poate observa fără greutate câte ceva. Sunt literalmente pusă în situația de a mă gândi serios dacă ar trebui să apelez la justițiarul, nefiind prima dată când îmi dau seamă că propriul meu tată mă sexualizează...

Mda. Aștept păreri, opinii, sugestii. Poate suntem mai multe persoane ce vream să facem asta și poate nu o să fiu singură. Dar niște idei pe care am uitat să le puncteze e că nu vreau să mă lăs de școală, cu toate că asta înseamnă fugitul de acasă. Renunțarea la tot, și că da. Mai bine aș ajunge la traficul de carne vie, pedofili sau ce se mai practică. Pentru că, ori cum aș da-o, dacă nu o să plec, cu siguranță ajung în punctul sinuciderii. Și pentru ce-i ce mai știți câte ceva de cum stă teaba cu fugitul de acasă, unde m-aș putea duce în primele zile când poliția ar fi peste tot, sau ar trebui să plec în alt oraș? Ce ar fi ideal să i-au cu mine. Tips-uri mai pe scurt.

Mulțumesc anticipat pentru tot ce-i ce o să depună efort să-mi citească problemele. :3

7 răspunsuri:
| BitchInRedDress a răspuns:

Mergi de acasa. In 2 ore vei fi inapoi, ti se va face foame sau frigut.

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Comunicarea este cheia. Ia o foaie si pune cu liniute avantajele si dezavantajele. Vezi care pe care bate. Indiferent de rezultat mergi si prezinta-le decizia ta intr-un mod transparent si poate ajungi la un numitor comun. Bafta!

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Daca vrei sa pleci cel mai bine mergi la Biserica sau Manastire sa te poata primi cineva gratis. Indicat ar fi sa suni la protectia copilului si sa le prezinti situatia sau sa rogi pe cineva de incredere sa sune pentru tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"are poze cu mine de când eram mică unde sunt în colanți. "
Serios? Asta e sexualizare? Astea sunt motive sa fugi de acasa?
Ai casa, ai 2 parinti care te cresc iar tie ti s-a urat cu binele!

Daca vrei sa vorbesti cu cineva, ai consilier la scoala. Vezi care e programul, mergi, bati la usa si te programezi. Preferabil in afara orelor de scoala, ca sa nu pierzi orele de curs.

| Tokyo33 a răspuns:

Bună. Îți recomand să iei legătura cu asistența socială, protectia copilului. Ei te vor îndruma mai departe ce poți face. Nu fugi doar de dragul de a scăpa din acel mediu, te înțeleg că vrei sa pleci, dar fa lucrurile cu cap. Nu te precipita. Vorbește cu diriginta, directoarea școlii, un adult responsabil ce te va putea îndruma și ajuta. Spune-le că nu mai vrei sa stai in acel mediu pentru că îți pune in pericol integritatea și sănătatea emoțională. Sper sa iei o decizie corectă, îți doresc mult succes! Îmbrățișări multe, nu ești singură.

| darrio2007 a răspuns:

Si vei sta pe drumuri? Casă nu, venit nu.
Ce ai să mănânci?
Te vei intoarce cu coada intre picioare daca nu iti vei gasi vreun anturaj prost.

| darius2777 a răspuns:

Nu cred ca e ok