| NutellaLover127 a întrebat:

Hey toata lumea! big grin Am 13 ani si puteti sa-mi spuneti Nutella laughing
Dupa cum stiti mai sunt cateva zile i vine vacanta de iarna... :X:X:X
Din pacate nu prea stiu ce sa fac cu timpul asta liber... crying
Adica... aproape toti prietenii sunt plecati pe nu stiu unde si nu ma pot intalni cu ei iar eu plec abia 4 zile la munte ( da stiu, nu va pasa ) deci...am sims3; si daca vreti puteti sa-mi imi dati idei cu ce case sa creez sau ce famili, cate persoane, etc. Si ma gandeam sa mai fac origami, cu pivoti, din alea mici si dragute. Ce idei aveti?
A da, si daca stiti vreo vlogarita super tare ( gen Lorena Popa) lasati numele ei mai jos :3
Va pup :*
Si FUNDA!

2 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

I-ati un animal de companie exotic, te va ajuta cu timpul liber!

| CristinaCrisfest a răspuns:

Chiar daca sarbatorile si vacanta au trecut vin altele, pe site-ul www.crisfest.ro vei gasi o multime de articole folositoare ornamente de craciun, cum sa faci dintr-o camasa o bluzita superdraguta de vara, cum sa-ti transformi un tricou intr-un colier, cum sa-ti faci un machiaj, trandafiri din frunze, din hartie, origami, quiling, lebada din mar si multe altele. Daca te abonezi pe site vei primi si un material gratuit cu o tehnica minunata cea a servetelului de care sigur te vei indragosti si iti poti decora cutii agende orice din casa, plus alte idei. Viziteaza site-ul si cu siguranta iti va fi pe plac. :-)