Buna!
Fii comunicativa, prietenoasa, respectoasa ...primele impresii conteza cel mai mult...mult succes cu noii tai colegi si profesori
Off. nu se vede. deci stai ca mai scriu o data. si eu am o prietena care s`a mutat la alta scoala.ba chiar in alt oras. deci iti dai seama ce greu ii este.. In primul rand incearca sa te apropii de colegii tai. vorbeste si poarta`te frumos cu ei.zambeste.fii glumeata. si ajuta`i daca au nevoie. oricum fii tu insuti. Si la noi a venit azi un coleg nou. si am sa incerc sa ma apropii de el.deoarece e greu sa fii nou.printre atatia necunoscuti. Stai linistita asa vor face si ceilalti.si ai sa vezi ca.peste putin timp ai sa te cunosti cu toata scoala.
:*:*
Fii sincera, fa cunostinta cu toti, intreaba-i despre ei.Nu incerca sa devii ceea ce nu esti sau sa te dai mare din dorinta de a te integra si de a-i face pe ceilalti sa te placa.Nu incerca din prima sa fii prietena cu cele mai populare fete, ci tinteste catre fetele mai timide spre exemplu. Odata ce te-ai imprietenit cu acestea, cere-le informatii si despre ceilalti colegi. Sper sa te integrezi usor!
Buna
Cel mai important este sa te comporti normalNu incerca sa fi cine nu esti Apopiete cat mai mult de ei Incearca sa ii cunosti cat mai bine...
E mai greu la inceput find noua. Dar daca te vei purta frumos o sa iasa totul bine Nu uita.Prima impresie conteaza foarte mult
Eu cred ca ar trebui sa te intelegi bine cu toti, sa nu pui pica sau ciuda nici pe X nici pe Y nici pe Z. sa fii tu insati, sa accepti orice prietenie, indiferent de cine e, sa incerci sa comunici cat mai des cu ei, sa nu fi timida, sa fii politicoasa, cat mai feminina, pentru a te putea integra in grupul fetelor, sa fi buna la invatatura, ajutatoare s. a. m. d.